Het Thuisgevoel
Image default
Aanbiedingen

Het voordeel van videomarketing met animatie

De voordelen van videomarketing in combinatie met animatievideo’s zijn ontelbaar. Deze korte video’s kunnen eenvoudig worden gedeeld op social media en kunnen daarbij specifiek worden aangepast op de gewenste doelgroep. Het internetverkeer bestaat tegenwoordig voor meer dan 60% uit video content. Een perfecte manier van marketing dus. Daarnaast converteren de video’s prima op diverse devices zoals onze mobiele telefoon. 

Jouw animatievideo is dus altijd en overal zichtbaar. Nog een groot voordeel van animatievideo’s voor videomarketing is dat het de vindbaarheid verbeterd. Zoekmachines zoals Google en, als vanzelfsprekend YouTube,  zijn gek op video content. Daarnaast zorgt een animatievideo op een website voor een goede conversie. De klant blijft langer op de website wat voordelig is voor de bounce rate en de Search Engine Optimization. 

Effectieve videomarketing en animatie maken met Donker Media

Ook het delen van een animatievideo op social media is eenvoudig. Zelfs vanaf onze mobiel delen we massaal videobeelden. Een animatievideo duurt vaak niet langer dan 60 seconden en wordt visueel zeer aantrekkelijk gemaakt. Door de karakters af te stemmen op de doelgroep voelen mensen zich direct verbonden met de animatievideo. De beste vorm van online marketing dus. 

Daarnaast werkt een goed afgestemde animatievideo het ondernemen van actie in de hand. Zeker als het gaat om een geanimeerde productvideo of explanimation. Vrijwel elk onderwerp, product, dienst of bedrijf kan zijn verhaal vertalen in de vorm van een animatievideo. De boodschap wordt krachtig en duidelijk overgebracht waardoor de kijker zich verbonden en aangesproken voelt.  Wil je zelf ook een animatie maken ten behoeve van videomarketing? Neem dan vrijblijvend contact op met Donker Media.

 

Gerelateerde artikelen

Valkuilen die je moet vermijden bij het kopen van een huis

Hoe maak je van jouw tuin een gezellige plek om jouw vrienden te ontvangen?

Op zoek naar een geschikte emmer voor jouw project? Lees dan vooral gauw door!