Het Thuisgevoel
Image default
Badkamer en toilet

Toiletverhoger bestellen iets voor u?

Heeft u moeite met gaan zitten en weer opstaan? Bent u bijvoorbeeld niet zo goed ter been en is naar het toilet gaan een steeds grotere uitdaging? Dan kan een toiletverhoger bestellen een goede oplossing zijn. Dit hulmiddel zorgt ervoor dat u niet zo veel door de knieën hoeft bij het gaan zitten op het toilet. Speciaal voor diegene die een dagje ouder zijn, of een ander probleem hebben waarbij de toiletbezoek wordt bemoeilijkt, is er een toiletverhoger. Bestellen kan eenvoudig via webwinkels.

Toiletverhoger bestellen: de voordelen

Het grote voordeel van een toiletverhoger bestellen is dat op het toilet de afstand tussen de vloer en de wc-pot wordt vergroot. Zo hoeft u minder moeite te doen om te gaan zitten en is het ook weer makkelijker overeind komen. Er zijn bovendien verschillende typen toiletverhogers, zodat ze bij elk specifiek persoon een andere ondersteuning bieden. Zo zijn er clip-on model, maar ook met of zonder deksel, en zelfs modellen met armleuningen voor optimale ondersteuning. Ook is er een erg innovatief model dat verstelbare hoogten heeft. Zo kunt u zelf bepalen wat u prettig vindt zitten en maakt het uw toiletbezoek aangenamer. Een toiletverhoger bestellen geeft u dus de volgende voordelen:

  • Verschillende modellen toiletverhogers voor uw specifieke situatie
  • Minder moeite met gaan zitten op de toiletbril
  • Comfortabel toiletbezoek
  • Veilige en betaalbare oplossing voor uw probleem

Zelfstandigheid behouden

Het is nooit leuk om hulp nodig te hebben, zeker als het gaat om alledaagse dingen zoals naar het toilet gaan. Met een toiletverhoger kunt u uw zelfstandigheid behouden. Het hulpmiddel veraangenaamt uw toiletbezoek en maakt het meer comfortabel. Als u er eentje wilt bestellen kan dit eenvoudig via het internet. Zo hebt u in een mum van tijd dit handige hulpmiddel in huis!

http://www.allzorg.nl/bad-douche-toilet/toiletverhogers