Het Thuisgevoel
Image default
Bedrijven

3 Tips om het spannend te houden in de slaapkamer

Het spannend houden in de slaapkamer is niet vanzelfsprekend in een huwelijk. Toch is het ontzettend belangrijk om hier moeite in te blijven steken. Als het in de slaapkamer niet meer goed gaat, is de kans namelijk groot dat er ook onaangename spanningen in de relatie niet verwerkt worden. In deze blog geven we je een aantal tips om het spannend te houden in de slaapkamer.

Blijf altijd met elkaar flirten

Flirten hoeft niet gelimiteerd te worden aan alleen het begin van de  relatie. Door met elkaar te blijven flirten blijven jullie weten hoe geïnteresseerd jullie in elkaar zijn. Het is ook een goede manier om de spanning op te voeren tot jullie elkaar zien.

Maak van je ochtend het voorspel

Als ´s ochtends de wekker gaat, is dit een mooi moment om elkaar even lekker aan te raken, te knuffelen, te strelen en ja, eigenlijk alles behalve gemeenschap. Dat maakt het nog fijner als jullie dan eindelijk genoeg tijd voor elkaar hebben, de spanning is immers al sinds ´s ochtends hoog!

Boek een speciale avond

Hebben jullie wel eens behoefte om lekker gek te doen, maar komt het er niet van? Druk werk, kinderen, school en alles wat er nog bij komt? Boek dan eens een speciaal avondje in een hotel waar jullie met zijn tweetjes lekker gek kunnen doen! Misschien is het een idee om wat sterke drank erbij te halen, of zijn jullie wat wilder en is 2CB kopen meer iets voor jullie? Of het nu drank of 2cb kopen is, het zal zeker een heerlijke avond worden die geheel om jullie draait.

Zorg ervoor dat het hotel een ruime tijd van te voren geboekt word en dat jullie er beide erg naartoe leven, dat maakt de spanning nog groter!

Een hotel een ruime tijd van te voren boeken betekent echter  niet dat jullie de intimiteit moeten uitstellen tot die tijd. Onthoud, het is een avondje om lekker gek te doen samen. Jullie kunnen dus nog steeds alle intimiteit hebben voor deze speciale avond.

https://funcaps.com/research-chemicals/phenethylaminen/2c-b-fly.html