Het Thuisgevoel
Image default
Bedrijven

De voordelen van een bloemenabonnement

Maandelijkse bloemen abonnementsdiensten worden steeds populairder, en dat is niet gek! Met een bloemenabonnement kun je regelmatig verse bloemen thuisbezorgd krijgen, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het feit dat je eraan moet denken om bij de winkel of bloemist langs te gaan. Bovendien bieden de meeste abonnementsdiensten aanzienlijke kortingen op de normale prijs van bloemen, waardoor het ook een budgetvriendelijke optie is. In deze blogpost verkennen we enkele andere voordelen van een bloemenabonnement.

 

Gemak

Waarschijnlijk het grootste voordeel van een bloemenabonnement is de gemaksfactor. Met een bloemenabonnement heb je altijd verse bloemen bij de hand zonder dat je naar de winkel hoeft te gaan. Of je nu bloemen nodig hebt voor een speciale gebeurtenis of gewoon een vleugje natuur wilt toevoegen aan je huis of kantoor, ze worden direct aan je deur bezorgd. Je kunt tevens kiezen hoe vaak je bloemen wilt laten bezorgen – wekelijks, tweewekelijks of maandelijks – en je kunt ook aangeven wat voor soort bloemen je wilt. Als je bovendien uitgekeken raakt op een soort bloem, kun je altijd overstappen naar een nieuw boeket. Met een bloemenabonnement zul je je nooit vervelen!

 

Betaalbaar en toegankelijk

Een ander leuk aspect van abonnementsdiensten is dat ze betaalbaar en toegankelijk zijn. Als je voortdurend bloemen koopt bij de kruidenier of de plaatselijke bloemist, kan dat behoorlijk oplopen! Een bloemenabonnement geeft je toegang tot verse bloemen tegen een fractie van de kosten. Bovendien hoef je je geen zorgen meer te maken als het tijd is om evenementen te plannen of gasten te ontvangen Je hoeft niet langer een fortuin uit te geven aan verse bloemen; met een abonnementsdienst kun je bloemen van hoge kwaliteit krijgen voor een fractie van de prijs. 

        

Het perfecte cadeau voor elke gelegenheid        

Weet je niet zeker wat je iemand voor zijn verjaardag moet geven? Of zoek je een manier om je waardering te tonen zonder de bank te spekken? Een bloemenabonnement is de perfecte oplossing. Bij de meeste diensten kun je kiezen hoe lang je wilt dat de ontvanger bloemen ontvangt – 3 maanden, 6 maanden, of zelfs een jaar – dus het is een cadeau dat blijft geven. Daarnaast kun je vaak ook extra artikelen zoals vazen toevoegen, zodat je gemakkelijk een compleet cadeau kunt sturen. En omdat je het abonnement al van tevoren hebt betaald, hoef je je geen zorgen te maken dat je het elke maand moet verlengen! 

Als je hebt getwijfeld of het de investering waard is of niet, dan heeft dit artikel je hopelijk overtuigd van het tegendeel. Van het verbeteren van je stemming tot het imponeren van gasten, er zijn genoeg manieren waarop verse bloemen je leven kunnen verbeteren – dus waarom zou je het niet eens proberen? Met zoveel voordelen is het geen wonder dat bloemenabonnementen steeds populairder worden.