Het Thuisgevoel
Image default
Bedrijven

Hamamdoeken bedrukken

Hamamdoeken zijn de laatste jaren steeds populairder geworden als relatiegeschenk. En dat is niet zo vreemd. Ze zijn een zeer goed alternatief voor strandlakens of handdoeken, met een mooie weving en super sterk.  Een heel mooi relatiegeschenk waarmee je collega’s, klanten en relaties een fraai geschenk geeft. Je kunt de hamamdoek gebruiken als sjaal, plaid op een bank, handdoek of strandlaken.

Hamamdoek

Hamamdoeken kennen hun oorsprong in Turkije waar ze worden gebruikt bij de hamam ( turkse sauna) of badhuis. De Hamamdoek is van geweven katoen en kunnen veel vocht opnemen waardoor ze zeer geschikt zijn al handdoek of strandlaken. De Hamamdoek is echter een stuk dunner waardoor ze snel weer droog zijn. Daarnaast zijn ze licht van gewicht en dat is natuurlijk altijd makkelijk. Zeker als je ze mee wilt nemen op vakantie. De hamamdoek is heel soepel en  kun je ook eenvoudig om je lichaam wikkelen.

Wij hebben diverse hamamdoeken in ons assortiment in vele verschillende kleuren en kwaliteiten. Ook zijn er meerdere formaten. De meest verkochte maat is 100×180 cm. Dit is een lekker groot formaat waarmee je de hamamdoek voor veel doeleinden kunt gebruiken. Wij kunnen de hamamdoeken bedrukken maar ook borduren met jullie logo, tekst of ontwerp. 

Daarnaast kunnen de meeste hamamdoeken ook worden verpakt in een sleeve of doos. Zo geef je echte een fraai cadeau weg aan je klanten of medewerkers. 

Diverse hamamdoeken

Wil je meer weten over al onze hamamdoeken, de diverse kwaliteiten en de mogelijkheden van opdruk of borduring ? Neem dan contact met ons op, we staan je graag te woord en helpen je om de mooiste hamamdoek voor jou bedrijf of organisatie te vinden. Je kunt ons bellen op telefoonnummer 0546-433120 of via de mail info@relatiegeschenk4you.nl.

Uiteraard staan al onze hamamdoeken in onze webshop en kun je daar alle modellen, kleuren en formaten.

https://www.relatiegeschenk4you.nl/verzorging-wellness-bedrukken/handdoeken-strandlakens-bedrukken/strandlakens-bedrukken/