Het Thuisgevoel
Image default
Bedrijven

Het bubbelbad: ultiem relaxen

Bubbelbaden, of je er nu een tegenkomt in de spa of in de achtertuin, ze lijken bijna magisch. Want wat is er nu fijner dan heerlijk bubbelen, even relaxen en alles helemaal loslaten. Wist je dat er ook opblaasbare bubbelbaden zijn? Daarmee kun je nu op nog meer plekken ontspannen. We vertellen je graag meer!

Laten we bij het begin beginnen: de oorsprong van het bad met bubbels. Begin 20e eeuw bedachten de broers Jacuzzi een apparaat dat water en lucht in beweging bracht in de badkuip. Ze deden dit omdat ze reumatische klachten van een familielid wilden verlichten. Met deze constructie werd de basis gelegd voor de massagejets in verwarmde bubbelbaden zoals we die nu kennen.

Bubbelplezier voor iedereen

We zijn inmiddels heel wat verder dan de constructie waar het allemaal mee begon. Zo is er nu ook een opblaasbaar bubbelbad. Super handig als je geen ruimte hebt voor een vast bad en het is nog een budgetvriendelijke optie ook. Vergis je niet: met een opblaasbare versie doe je echt geen concessies op het gebied van luxe. De keuze is namelijk reuze. Of je nu op zoek bent naar een kleiner bad of een grotere variant met alle toeters en bellen – het kan allemaal.

Opblaasbaar bubbelbad met voetmassage

Wil je je relaxmomentje in je opblaasbare bubbelbad in eigen tuin een extra dimensie geven? Kies dan voor een bubbelbad met voetmassage functie! De bubbels komen namelijk niet alleen vanuit de onderkant wand maar ook vanuit het midden. Als dat niet eens ultiem ontspannen is!

Ultiem relaxen in je eigen spa

Wist je dat je van een opblaasbaar bubbelbad ook heel eenvoudig je eigen spa kunt maken? Er zijn verschillende geuren en oliën beschikbaar die je aan het water toe kunt voegen. Zo kun je bijvoorbeeld ontspannen met de geur van rustgevende lavendel of je midden in een bos wanen met de warme geur van naaldbomen. Een complete wellness ervaring dichtbij huis, wie wil dat nu niet?

Eigenlijk is de vraag dus: waarom géén opblaasbaar bubbelbad? Wij weten het zeker: over dit fantastische product ga je nog jaren goede dingen horen.