Het Thuisgevoel
Image default
Bedrijven

Leuke baantjes in de buitenlucht

Vind u het heerlijk om buiten te zijn? Lekker in de natuur in het zonnetje en een heerlijk windje. Niet voor alle banen moet u de hele dag aan een bureau zitten, en er zijn genoeg carrières waarbij werknemers het grootste deel van hun werk buiten doen. We gaan kijken wat voor baantjes er zijn in de buitenlucht.

Koerier

Als koerier bent u de hele dag onderweg. U heeft dan wel een rijbewijs nodig. Zo komt u veel verschillende mensen tegen en is het elke dag anders. U moet wel stressbestendig zijn en soms zware dozen kunnen tillen. U kunt er ook voor kiezen om een fiets koerier te worden, dan kunt u meer genieten van het buitenleven.

Vacature omgevingsdienst

Werken bij de omgevingsdienst is werken aan een veilige en fijne plek om te wonen. U draagt dan bij aan een duurzame, leefbare en gezonde leefomgeving. Wilt u ook een steentje bijdragen aan de toekomst van uw stad? U handhaaft voornamelijk milieu vergunningen en bent zo dus veel in de buitenlucht. Kijk snel voor een vacature bij omgevingsdienst.

Tuinman/vrouw

De verantwoordelijkheid van een tuinman is om de schoonheid van planten, buitenterreinen en bomen in een tuin te behouden. Ze voeren een scala aan algemene onderhoudstaken uit, waaronder het ontwerpen, produceren, vernieuwen en behouden van tuinen. Tuinders kunnen werken aan lokale parken, hotels, boerderijen en kinderdagverblijven. Heeft u groene vingers en lijkt het u wat om daar uw werk van te maken? Zoek dan snel op tuinman/vrouw vacatures.

Op de boerderij

Werken als boer heeft veel potentiële voordelen, waaronder: Boeren brengen het grootste deel van hun werkdag buiten door. Ze worden vaak vroeg wakker om dieren te voeren, gewassen te inspecteren en andere landbouwtaken uit te voeren. Boeren zijn verantwoordelijk voor alle gewassen en vee die nodig zijn om te overleven. Zonder voedsel zou de wereld langzaam sterven, en boeren werken elke dag hard om voldoende gewassen en dierlijke producten op de markt te houden om dat te voorkomen.

https://omgevingsdienstnederland.nl/