Het Thuisgevoel
Image default
Bedrijven

Ventilatoren

 

Zodra je een bepaalde ruimte of gebouw wilt verkoelen zijn een aantal dingen die je kunt doen, jij wilt uiteraard de meest eenvoudige. Een koeler ventilator is een van de meest voor de hand liggende opties. Dit soort koelers doen een ding erg goed: Ze koelen lucht door het verdampen van water. de ventilator zuigt als het ware de warme lucht naar binnen langs het koelelement af. Doordat er een ingebouwde pomp en watertank in de koeler zitten, is het koelelement of koelmembraan altijd vochtig. Tenslotte wordt de koude lucht uit geblazen aan de achterkant van de luchtkoeler. Een andere naam voor dit apparaat is een adiabatische koeling. Wanneer je waarde hecht aan het milieu zijn dit soort koelers ideaal.

 

Bewust te werk gaan

 

Producten als de adiabatische koeling en andere luchtkoelers zijn goedkope, milieuvriendelijke mogelijkheden. Ze staan namelijk op de energielijst voor investeringsaftrek. Wat houdt dit precies in? Ondernemers kunnen een deel van het aankoopbedrag terugkrijgen door deze regeling. Volgens de overheid gelden de koelingssystemen van Portacool namelijk als duurzame techniek, en dit klopt natuurlijk ook. Het milieubewust koelen van ruimtes is voor veel ondernemers en bedrijven dé reden om zo’n luchtkoeler of adiabatische koeling te kopen. De koelers excelleren in veel verschillende situaties. Denk hierbij aan het verkoelen van werkplaatsen, loodsen, stallen, tenten en sportscholen. In de industriële sector wordt er veel waarde gehecht aan systemen als deze.

 

 

Verkoop en reparatie

 

Vanaf de start is DuraVert de belangrijkste schakel in het verkopen, verhuren, repareren en leveren van de producten van Portacool. De koelers van DuraVert worden geleverd in heel Nederland, België en Luxemburg.  Zij doen ook aan het verhuren, transporteren en onderhouden van de koelers. Vaak zijn storingen niet of amper te vermijden. Hier hebben zij ook aan gedacht, de storingsdienst is namelijk 24/7 bereikbaar. Gebruik maken van kwaliteitsproducten staat bij DuraVert hoog in het vaandel. Ze hebben naam gemaakt door de ervaringen die zij in de laatste jaren hebben opgedaan. Mocht je er over denken om een luchtkoeler of adiabatische koeling aan te schaffen, kijk dan voor meer informatie of op maat advies op de website van DuraVert-Portacool.

https://duravert-portacool.com/ventilator-koeling/