Kies voor de beste kwaliteit als u een hardcover boek gaat drukken

Bij de harde kaft van een boek moet u zorgen dat dit met de grootste zorg gemaakt wordt. Dit is waarom u naar De Beste Boekdrukkers gaat. Ook bij het vervoer van uw hardcover boek wordt op alle details gelet. Wanneer uw boek bijvoorbeeld in de winter wordt gedrukt en de oplage door de kou naar de winkels vervoerd moet worden, dan zorgen de specialisten voor geconditioneerd vervoer, zodat het drukwerk en de kleuren ervan niet aangetast worden door het koude, natte weer. Zo kunt u ervan uitgaan dat het boek waar u hard aan heeft gewerkt zal schitteren in de boekhandel, met een prachtige harde kaft. Zo zijn er al meer dan 1.300.000 boeken gedrukt.

 

Wilt u een hardcover boek laten drukken? Neem contact op met de specialist

Heeft u een prachtig boek geschreven en wilt u het aan iedereen laten lezen? Dan is een logische volgende stap om uw boek te drukken. Laat uw hardcover boek drukken door De Beste Boekdrukkers. Uw boek krijgt dan een mooie harde kaft. Hierdoor blijft uw boek er mooi uitzien en gaat het lang mee. De Beste Boekdrukkers hebben diepgaande kennis van het grafische proces, jarenlange ervaring met het drukken van boeken en andere papieren drukwerken. Door deze ervaring doorzien zij al in de ontwerpfase hoe uw boek zo efficiënt mogelijk gedrukt kan worden. Zij bekijken daarvoor de mogelijk slimmere persformaten, alternatieve papierdiktes of ontwerpen met betere kleurresultaten.

Laat een schitterende harde kaft voor uw boek ontwerpen

Een boek met een kaft geeft een mooie uitstraling, zeker als het een harde kaft is. Er zijn een hoop soorten boeken waarbij dit toegepast is. Wanneer u zo’n luxe hardcover boek laat drukken, moet het boek natuurlijk wel op de juiste manier gedrukt zijn. Ook voor kwalitatief drukken moet u bij De Beste Boekdrukkers zijn. Bij de specialist ziet uw boek er gegarandeerd goed uit. Deze kwaliteit kan worden gewaarborgd door persoonlijke service. Zo gaat het drukken dag en nacht door. Ook ’s nachts staan de gespecialiseerde drukkers voor u aan de persen voor een grondige kwaliteitscontrole. Zo zorgen wij voor de beste kleurafstemming, zodat de harde kaft voor uw boek er schitterend uitziet.