Libelle abonnement bestellen

Libelle wie kent haar niet? Veel ouders van nu kennen dit weekblad, omdat hun moeder dit las en wellicht nog steeds leest. Een Libelle abonnement is erg populair en die bepaalde dag in de week dat het blad in de brievenbus valt is het rennen om als eerste de horoscoop of Jan Jans en de kinderen te lezen. Niet alleen de oudere dames zijn dol op dit blad, ook door jongeren en door mannen wordt het gelezen.

Tegenwoordig worden alle onderworpen besproken er is (bijna) geen taboe en dat maakt het blad uniek en interessant. In een tijd dat er minder vanaf papier wordt gelezen, is Libelle nog steeds een prettig blad om tijdens je eerste kopje koffie of op bed te lezen. Het past zeker ook in je vakantiekoffer!

Libelle abonnement cadeau doen

Een Libelle abonnement cadeau doen is meer dan het geven van een blad om te lezen. Allerlei ideetjes en weetjes, maar ook inspiratie haal je uit dit veelzijdige weekblad: modetips, verzorging, interieur, vakantie, tuintips, kookrecepten en nog veel meer onderwerpen komen aan bod. Ervaar het zelf.

Doe jezelf een abonnement cadeau of lees samen met een vriendin dit fijne blad. Dit blad bied je veel extra’s zoals de bookazine, puzzelbladen en meer. Wil je eerst met dit blad kennismaken? Neem een proefabonnement. Bevalt het je kijk dan welke acties er lopen om een abonnement af te sluiten. De Libelle klantenservice staat je graag te woord als je vragen hebt.