Glas in de Keuken

Wie bouwplannen of verbouwingsplannen heeft voor een keuken, heeft vaak de indruk met een omvangrijk nieuw project van start te gaan. Het opvragen en bekijken van allerlei brochures, het bezoeken van showrooms, bouwmarkten en meubelboulevards kan een intensieve en tijdrovende bezigheid zijn. Daarnaast zijn er zoveel keuzemogelijkheden dat het soms moeilijk is om te bepalen hoe de nieuwe keuken eruit moet gaan zien. Een afweging die daarbij komt, is of u wilt kiezen voor een totaalconcept van één leverancier of dat u de onderdelen voor uw keukeninrichting zelf wilt samenstellen om daarmee een persoonlijk en uniek tintje aan uw keuken te geven. 

Een optie die u bij uw afweging misschien kunt meenemen, is dat glas een mooi materiaal is om uw keuken mee te verfraaien. U kunt bijvoorbeeld denken aan een glazen achterwand die tijdens de verbouwing aan een nieuwe of bestaande muur wordt bevestigd, voordat de nieuwe keukenapparatuur wordt geplaatst.

 Een voordeel hiervan is dat de muur schoon blijft en dat u na het koken en de afwas de glazen achterwand slechts met een doek, wam water en eventueel een beetje schoonmaak- of afwasmiddel snel kunt schoonmaken, zodat de wand permanent schoon blijft. Een bijkomend voordeel is dat u op deze glazen achterwand verschillende mooie decoraties kunt laten aanbrengen via polijsten of printen.

Heeft u bijvoorbeeld een inspirerende culinaire cursus gevolgd in Barcelona of Toscane en heeft u mooie foto´s gemaakt van het resultaat van uw kookinspanningen daar of van de prachtige omgeving, dan kunt u deze foto´s als afbeelding laten printen op de glazen achterwand voordat deze geplaatst wordt. Hiermee creëertu een unieke en inspirerende kook- en dineromgeving voor u zelf en uw gasten. Er zijn dus bij de samenstelling van uw nieuwe keuken zelfs nog meer mogelijkheden dan u tot nu toe misschien dacht.

 We wensen u veel succes bij dit keuzeproces en natuurlijk alvast veel plezier met u nieuwe keuken!

http://www.aaglashandel.nl/Amsterdam/Glazen-achterwand-keuken-op-maat