Dakdekkersbedrijf in regio Nijmegen

Een gerenommeerd dakdekkersbedrijf in de regio Nijmegen is Geradak. Dit bedrijf opereert bij zowel grote nieuwbouw- en renovatieprojecten als particuliere opdrachten met alles wat met werkzaamheden op het dak te maken heeft. Denk hierbij aan het plaatsen van dakpannen, dakisolatie, lood- en zinkwerk en reparaties verrichten aan schoorstenen, dakkapellen, dakramen, et cetera. Het team van Geradak werkt al vele jaren zeer nauwkeurig, snel en veilig. 

Dakdekkersbedrijf ook buiten Nijmegen actief

Is jouw dak project niet in de regio Nijmegen gelegen? Geen probleem. Het dakdekkersbedrijf verricht zijn werkzaamheden door heel Nederland. Tot het portfolio behoren al heel wat mooie projecten, ook gelegen in andere regio’s zoals Utrecht en Bodegraven. Voor het bepalen van de uit te voeren werkzaamheden zal een vertegenwoordiger van de zaak bij je langs komen om het project goed te kunnen beoordelen. Daaruit volgt een gedetailleerde offerte en plan van aanpak. 

24/7 schadeservice en overige diensten

Geradak beschikt over een 24/7 service waardoor het bedrijf altijd bereikbaar is en op korte termijn ter plaatse kan zijn om schade te repareren. Tijdens de zomer garandeert het bedrijf binnen 24 uur op locatie te zijn. In de winter kan het soms wat langer duren, daarom is er dan een 48-uurs garantie. Ook over het juist onderhouden van het dak kan het bedrijf je adviseren. Door middel van een uitgebreide inspectie kan de huidige staat van je dak worden vastgesteld. Tevens voert Geradak grondige reinigingen uit.