Het Thuisgevoel
Image default
Decoratie en accessoires

Een persoonlijk cadeau voor iedereen

Kinderen ontwikkelen al vroeg een persoonlijke smaak. En die eigen identiteit wil je graag stimuleren. Met de grappige muurstickers en en rugtassen met naam van het Stickerparadijs, laten ze iedereen zien wie ze zijn. Reken maar dat ze er trots op zijn!

De rugtas met naam voor je kind

Een rugzak is handig om mee te nemen naar school. Een beetje drinken, wat brood of misschien zelfs de gymspullen: kinderen hebben veel nodig om de dag door te komen. En wat is er dan leuker om een rugtas mee te nemen die bij ze past? Bij het Stickerparadijs kun je terecht voor een rugtas met naam. Je vindt ze in de mooiste kleuren. Roze, groen of blauw: dit zijn kleuren waar je kind blij van wordt. Wat ze helemaal bijzonder maakt, is dat ze zijn voorzien van een naam. Jouw Tom, Fleur of Lizzie gaat er maar wat graag mee naar school. Dit maakt hun dag helemaal goed.

Iedereen een eigen kamer

Ook in huis geef je de kamer van je kind graag een persoonlijk tintje. Bij het Stickerparadijs vind je muurstickers van uiteenlopende onderwerpen. Verras je zoontje met een stoere racewagen aan de muur van zijn kamer. Of kies voor een groeimeter in de slaapkamer van je dochter. Zo weet ze meteen of zij inmiddels al bijna een grote dame is. Maar niet alleen voor kinderen zijn de muurstickers leuk. Want ook een mooie barokke sticker of een fraai bloemenmotief, fleurt je eigen woonkamer helemaal op.

Ben jij benieuwd naar de rugtassen of muurstickers van het Stickerparadijs? Laat je dan verrassen door onze collectie. Hier vind je altijd de leukste cadeaus voor je kind of voor jezelf.

http://www.stickerparadijs.nl