Opknapbeurt van de trap

Je hebt net een nieuw huis gekocht en besluit aan een grote verbouwing te beginnen. Echter, je ziet erg op tegen de renovatie van de trap, omdat je verwacht dat deze klus veel tijd en energie gaat kosten. Gelukkig weet Lamiwood precies hoe je geholpen moet worden bij deze klus. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het opknappen van trappen. Zo weten wij precies welke traponderdelen benodigd zijn, welk type trap het beste bij jouw huis past en hoe jij jouw traprenovatie het beste aan kan pakken!

Hoewel je erg open staat voor advies, denk je zelf ook wel een aardig eind op weg te komen met de renovatie van de trap en Balustrade. Dit bespaart niet alleen kosten, maar misschien ook heel wat tijd als je een kijkje neemt in ons assortiment aan doe-het-zelf bouwpakketten. Deze heeft Lamiwood ontwikkeld om handige klussers op weg te helpen bij het renoveren van de trap, de balustrade en de leuning. Heb je een wenteltrap in huis of wil je juist een molenaarstrap voor de zolder? Voor elk type trap hebben wij een ander bouwpakket waar de juiste adviezen op DVD en traponderdelen bijgevoegd zijn. Voor ieder wat wils dus!

Wanneer je de trapleuning wil vervangen of als deze ook aan een grote opknapbeurt toe is, hebben wij een groot assortiment aan verschillende soorten en maten. Zo bestaan er vele soorten vormen: een leuning met een buiging, een dubbele buiging of een gewone rechte leuning. Ook heeft elke leuning een andere houtsoort, die erg bepalend is voor de uitstraling van de trap. Wij kunnen je adviseren bij deze moeilijke keuzen, zodat je aan het einde van de traprenovatie je trap kan showen aan vrienden, kennissen en familie. Op die manier krijgt je huis de perfecte uitstraling en is de opknapbeurt compleet.

http://www.lamiwood.nl