Het Thuisgevoel
Image default
Dienstverlening

Hulp zoeken bij aanbestedingen

Ik had professionele hulp nodig om mij te helpen met mijn aanbestedingen. Zelf ben ik een bedrijf begonnen en wil ik aanbestedingen bij de overheid aanvragen. Ik heb geprobeerd om dit allemaal zelf te regelen, omdat ik nog geen personeel heb. Maar helaas ging dat allemaal niet zo soepel als ik dacht en raakte ik helemaal in de war van al het papierwerk dat erbij kwam kijken. Daarom zocht ik een bedrijf die mij hierin verder kon helpen, zodat ik er ook iets van kan leren voor de volgende keer.

Hulp nodig vanwege weinig kennis over aanbestedingen

Ik wilde graag de hulp van een bedrijf bij mijn aanbestedingen, maar ik wilde ook niet het domme blondje uithangen en niet zelf ervan leren. Ik wil het juist leren, zodat ik het later zelf kan regelen. Maar daarvoor heb ik eerst hulp nodig en die kon ik krijgen bij Q Core. Daar hadden ze een perfecte dienst waar ik gebruik van kon maken. Bovendien kon ik daar snel terecht voor een afspraak want ik wilde mijn aanbestedingen bij de overheid zo snel mogelijk regelen via Q Core. Ik merkte meteen toen ik bij Q Core binnen kwam, dat ik een fijn gevoel ervan kreeg.

Meer informatie en duidelijkheid

Ik werd vriendelijk begroet door een jonge medewerker van Q Core en we gingen samen in een vergaderruimte zitten om alles te bespreken met elkaar. Hij merkte meteen dat ik niet veel kennis over aanbestedingen had en ging eerst de basis langs van waarom aanbestedingen handig zijn voor een bedrijf en waarom ook nodig. Dit was fijne informatie om te weten en daarna gingen we aan de slag. Binnen no-time hadden we alles geregeld voor mijn aanbestedingen en kon ik de medewerker wel zoenen van blijdschap. Ik had meer informatie erover geleerd en het is mij gelukt om het te regelen. Echt top!

Q Core

Hulp bij aanbestedingen van Q Core heeft mijn bedrijf weer op de kaart gezet. De afgelopen jaren waren voor mijn bedrijf niet de jaren van glorie. De cijfers waren niet zo geweldig, en de concurrentie heeft ons ingehaald. Hoe dit precies komt zou ik niet weten, maar het heeft wel iets te maken met het winnen van aanbestedingen. Zo kan ik nu meerdere voorbeelden noemen van momenten waarin we de tenders niet wonnen terwijl dat erg goed was geweest voor ons. Op deze manier loop je veel geld mis en mis je ook de kans om te groeien als bedrijf. Het winnen van een belangrijke tender zorgt namelijk voor meer werk, en dus kun je ook groeien. In de begin jaren van mijn onderneming ging dit alles erg goed, maar de afgelopen jaren ging dit totaal niet zoals ik zou willen. 

Hulp bij aanbestedingen

Misschien is het zaak om hulp bij aanbestedingen te zoeken. Ik hoorde dit van een vriend van mij. Toen ik hem vertelde over de situatie vertelde hij me dat ik hulp moest zoeken en dat daarna alles goed zou komen. Ik had hier mijn twijfels bij, want hoe zou hulp bij aanbestedingen dan werken. Toch besloot ik maar eens op onderzoek uit te gaan. Niet veel later kwam ik uit bij Q Core. Een bedrijf gespecialiseerd in hulp bij aanbestedingen. Toen ik de website eens goed doornam snapte ik vrij goed hoe alles in zijn werk ging. Q Core zou nieuwe tenders in de gaten houden en mij meteen alarmeren als er een interessante tender opduikt. Als ik hiermee in zou stemmen, dan zouden zij mijn inschrijving indienen en zorgen dat ik de tender zou winnen. Ondanks dat ik mijn twijfels had bij hoe goed alles zou werken besloot ik hen toch maar in te schakelen.

Heeft de hulp bij aanbesteding geholpen?

Ik gebruik momenteel de hulp bij aanbestedingen van Q Core twee maanden, en ik merk al meteen dat dit de juiste keuze is geweest. Ze alarmeren me regelmatig voor interessante tenders. En ik heb de perfecte tender voor mij zelfs al gewonnen. Hulp bij aanbestedingen van Q Core maakt een wereld van verschil. 

Q Core

Bent u benieuwd naar de andere diensten die Q Core te bieden heeft aan bedrijven of particulieren? Bekijk dan eens de website van hen via www.qcore.nl voor meer informatie over hun diensten en meer.

Gerelateerde artikelen

Elementen voor een goed sales dashboard

Claim gemiste inkomsten corona voor slechte hulp van overheid

Thuis een refurbished macbook