C-Bèta: bijzondere en unieke evenementenlocatie

Op zoek naar een bijzondere en unieke evenementenlocatie? Wij van C-Beta bieden naast evenementen ook werkplekken in Hoofddorp aan. Een toplocatie in de Valley op Schiphol Trade Park. Onze locatie is een voorbeeld van circulair denken. Het is de ideale plek voor iedereen die iets wil met circulaire economie. 

Inspirerende werkplekken in Amsterdam

Medewerkers hebben tegenwoordig niet meer nodig dan een kop koffie, een laptop en een goed werkende internetverbinding. Wanneer een medewerkers werkt in elke dag dezelfde omgeving is dit niet goed. Doorbreek de sleur en kom werken op een unieke locatie in de buurt van Amsterdam. De werkplekken die wij aanbieden zorgen voor inspiratie en frisse ideeën. Dit geeft u of uw medewerkers net dat beetje extra. Wij van C-Bèta bieden namelijk niet alleen een flexibele werkplekken, maar ook een plek waar ondernemers in de omgeving van Amsterdam elkaar kunnen ontmoeten. Deze duurzame werkplek biedt de faciliteiten om goed te werken en geïnspireerd te raken door de omgeving en de mensen die hier werken. Ons uitgangspunt? Zo min mogelijk gebruik maken van nieuwe grondstoffen. Dit is C-Bèta. U gaat werken in één van de meest speciale werkplek in Nederland, hier speelt circulair een belangrijke rol speelt. Op zoek naar een of meerdere werkplekken in de omgeving van Amsterdam? Neem dan contact met ons op. Samen bekijken we de mogelijkheden.

Unieke evenementenlocaties in omgeving Amsterdam

Bij ons kunt u terecht voor kleine vergadering of een grote bijeenkomsten, wij beschikken over unieke evenementenlocaties die u kunt huren voor een dagdeel of de gehele dag in de omgeving van Amsterdam. Hierdoor zijn onze ruimtes geschikt voor elk evenement. Wij hebben duurzame ruimtes aan die ten goede komen van de inspiratie voor uw en uw gasten. De ruimtes van C-Bèta zijn zowel van binnen als van buiten een bron van inspiratie. Wij beschikken over verschillende circulaire ruimtes. Of u nu op zoek bent naar grote ruimtes voor 200 gasten of ruimtes voor maar 2 gasten. Dit is bij ons allemaal mogelijk. Onze unieke locatie is omringt door een grote tuin waar verschillende evenementen kunnen plaatsvinden. Als duurzame en circulaire evenementenlocatie in de omgeving van Amsterdam denken wij graag mee over de mogelijkheden die bij uw past. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Dan vertellen wij u hier graag meer over.

Flexibele en bijzondere werkplekken in Hoofddorp

‘Het nieuwe werken’ faciliteert een mobiele levensstijl. Bij C-Bèta verlengen we de levensduur van producten zodat deze ideale werkplek een inspiratiebron is voor iedereen die iets wil met de circulaire economie. Van ondernemers tot overheden, investeerders, onderzoekers en adviseurs. Een flexibele werkplek bij C-Bèta is de perfecte locatie om jouw ambities naar een hoger niveau te tillen. De one-of-a-kind werkplekken zijn voorzien van verschillende faciliteiten. Zo kun je, als je bij C-Bèta komt werken op jouw ideale werkplek, gebruik maken van de handige community app. Hier kun je gemakkelijk informatie uitwisselen met andere deelnemers in de community of bijvoorbeeld een ruimte reserveren.

Of u nu op zoek bent naar een werkplekken of plek voor een evenementen. Bij C-Bèta heeft u veel mogelijkheden. Wij bieden verschillende werkplekken in Amsterdam en evenementenlocatie in Amsterdam aan. Neem vrijblijvend contact met ons op.

https://c-beta.nl/