Het Thuisgevoel
Image default
Geldzaken

Snel geld bijverdienen met enquetes

Hoe kun je geld bijverdienen?

Soms als je door de stad loopt en in een etalages kijkt, dan denk je: “Dat is een mooie jas!” of “Oh, die nieuwe TV zou zo mooi staan in mijn huiskamer!”. Op dat moment denk je: ik wil wat geld bijverdienen. In deze tekst ga ik jou vertellen hoe jij snel geld verdienen kunt op manieren waar jij waarschijnlijk nog niet aan gedacht had.

Bijverdienen door op te passen

Als ouders een avondje uitgaan willen ze vaak hun kinderen niet alleen laten. Daar kun jij gebruik van maken! Bied je aan als oppas bij kennissen, vrienden en familie. Ook kun je een account aanmaken op Oppassers.nl. Dit is een website die uitgaande ouders verbindt met oppassen over heel Nederland, super makkelijk dus!

Bijverdienen met enquetês invullen

Veel bedrijven willen reacties op hun werkwijze en producten. Jouw mening is waardevol voor bedrijven omdat ze hiermee hun producten of diensten op de consumenten kunnen aanpassen. Er zijn verschillende websites die bereid zijn geld te betalen voor jouw tijd. Neem maar eens een kijkje op Toluna.nl, Stempunt.nl, Opinieland.nl of Panelwizard.com. Alleen Panelwizard betaalt uit in geld, de andere sites bieden cadeaubonnen of andere producten.

Bijverdienen met je eigen webshop

Tegenwoordig zijn er veel online-programma’s waarmee je gemakkelijk je eigen webshop kunt starten. Kennis van programmeren is niet nodig. Er zijn een hoop designs gemaakt waar jij alleen je foto’s in moet zetten. Ook bieden deze programma’s vaak een uitstekende klantenservice die je op gang helpt en daarna je vragen beantwoordt.

Een eigen webshop zonder budget

Als je geen budget hebt om producten in te kopen, kijk dan eens of je iets kan met affiliate marketing of dropshippen. Deze termen klinken misschien buitenaards, ik zal het uitleggen.

Affiliate marketing

Bij affiliate marketing link je jouw bezoekers door naar een andere webshop. Als zij daar iets kopen ontvang je commissie. Dit kan 1% zijn maar ook 25%. Via TradeTracker.nl kun je gemakkelijk beginnen.

Dropshipping

Dropshippen is nét iets anders als affiliate. Hierbij ontvang jij het geld en meld je dit aan een groothandel. Je betaalt de groothandel een bedrag en houdt het verschil. De groothandel verstuurt dan het pakketje naar de klant en handelt het af.

http://www.snelgeldverdienen.net/enquetes/