De Feeding Pillow als ondersteuning

Wanneer je pas bevallen bent, is het heel fijn voor zowel je baby als jijzelf om borstvoeding te geven. Zeker aan het begin kost deze manier van voeden best wat tijd, want jullie zullen er beiden aan moeten wennen. Er zijn verschillende manieren van voeden, maar meestal zul je dit waarschijnlijk in een zittende houding doen. Dan kan het best zwaar zijn om je kindje de hele tijd op je arm tegen je aan te houden. Vooral na een zware bevalling is het belangrijk om je lichaam niet teveel te belasten. Hiervoor biedt de Feeding Pillow uitkomst.

Juiste houding tijdens voeden

Een Feeding Pillow is een ergonomisch gevormd voedingskussen, waarbij het zelf voeden een stuk eenvoudiger wordt. Zowel bij de moeder als bij de baby worden de nek, de rug en de schouders ontlast, zodat er geen klachten ontstaan. Het zorgt ervoor dat je kindje op de juiste manier ondersteund wordt en dat het niet wegzakt tussen jou en het kussen, wat bij een gewoon voedingskussen nog weleens het geval kan zijn. Het zorgt er dus voor dat voeden een ontspannen bezigheid wordt.

Twee kindjes tegelijk voeden

Er bestaan ook speciale Feeding Pillows voor tweelingen. Zo is het mogelijk om beide kindjes tegelijk te voeden of om één van de twee tegen je aan te houden als de ander aan het drinken is.

Ook wanneer je om wat voor reden geen borstvoeding geeft, biedt een Feeding Pillow een prettige ondersteuning om je baby de fles te geven. Want het is behoorlijk zwaar voor je lichaam om de baby de hele tijd te dragen.

Hygiëne

De hygiëne speelt bij borstvoeding een grote rol. Daarom is het kussen antibacterieel en hypoallergeen. Bovendien is de hoes uitwasbaar. Je kindje kan weleens wat melk morsen en zo kan dit eenvoudig worden opgelost.

Met de Feeding Pillow wordt van het voeden een waar feestje gemaakt!