Het Thuisgevoel
Image default
Horeca

Detox volgen bij Juice Heroes

Bij Juice heroes kun je Voor verschillend aantal dagen een detox kuur bestellen. Dit kan vanaf 1 dag tot 5 dagen. Je drinkt de periode die jij hebt gekozen alleen de juices. Er zit verschil in de smaken van de juices. Naast de juices hebben we bij Juice Heroes ook nog shot boxen. Deze kun je naast de detox kuur ook erbij nemen voor een nog beter resultaat of alleen de juice shots los. Als je de juice shots los neemt kun je deze ook alleen naast je normale eetpatroon nemen. Dit helpt om je immunsysteem een boost te geven. 

Een 3 daagse detox kuur bestaat uit 18, juices en 9, shots. Deze drink je in volgorde de hele dag door, Juice Heroes verteld je de volgorde en waarom deze volgorde optimaal is. Gedurdende de dag ben je dus niet bezig met het eten, maar wel met drinken van gezonde groente juices. En die zijn hartstikke lekker! Het kan even wennen zijn, puur groentesap. Gelukkig voegen de Heroes ook een beetje fruit toe om de juices écht lekker te maken. Ze bieden een beginners box aan en een advanced box. In de beginners box zitten iets fruitigere juices. In de advanced box zitten meer hardcore groente juices. Zo kan iedereen op zijn eigen niveau beginnen.

Voor de detox bouw je gewoon voedsel langzaam af. Zo word het aangeraden om de dagen voor de detox geen vlees, koffie, alcohol en andere genotsmiddelen te nuttigen. Alles om je lichaam zo ‘clean’ mogelijk te krijgen voor de werkelijke detox.

Is een detox misschien iets te heftig voor jou? Juice Heroes biedt ook een Daily Juice box aan. Je kan de standaard box kopen of zelf je box samenstellen met jouw favoriete juices en shots. Wij kunnen het je in ieder geval van harte aanbevelen! Voor meer informatie kun je een kijkje nemen op onze website. Wij helpen je graag verder.