Eendenborst met vel, dat lust iedereen wel!

Komen er binnenkort gasten bij u eten en wilt u iets op tafel zetten waar iedereen zijn tanden graag in zet? Kies dan voor eendenborst met vel van Beef & Steak. Bovendien bevat het vlees daardoor erg weinig vet en past het prima in uw dieet als u verantwoord wilt eten. Of koop een lekkere lamsburger voor een simpele, maar smaakvolle maaltijd, of gooi een grote lamsbout op de barbecue voor die echte grillsmaak! En aangezien we natuurlijk nooit alleen barbecueën trakteert u uw gasten ook nog eens op gebraden eendenborst en een bijpassende wokmix met ossenhaaspuntjes. Waar u al dit lekkers bestelt? Gewoon online bij Beef&Steak.

Vetarm lamsvlees bij de online slager, want op uw lijn letten kan ook gewoon lekker zijn!

Voor iedereen die wel op de lijn wilt letten, maar die ook wel houdt van een goed stuk vlees op zijn tijd, is het vetarme lamsvlees van Beef & Steak een uitstekende optie. Probeer ook eens een lekker stuk vetarm lamsvlees van Beef&Steak. Van een rollade tot een complete lamsrack of T-Bone steak, er gaat een compleet nieuwe, culinaire wereld voor u open. Wilt u lekker, makkelijk en vetarm eten? Bestel dan de lamsburgers, zo klaar en overheerlijk! Over vetarm vlees gesproken, kijkt u ook eens op de website van Beef&Steak naar de verschillende soorten ossenhaaspuntjes. Fan van gevogelte, maar wilt u wel eens wat anders dan een kipfilet? Kies dan voor een lekkere eendenborst van maar liefst 200 gram!

Beste, brave eendenborst voor op de barbecue of gewoon lekker in de pan!

Voor iedereen die eens wat nieuws wil proberen is een eendenborstfilet een absolute aanrader. En bestelt u bij Beef&Steak, dan krijgt u ook nog eens gratis bereidingstips! Zo is eendenborst waanzinnig lekker is op de barbecue dankzij de stevige structuur van het vlees. Of bak de eendenborst in zijn eigen vet en laat hem eventjes rusten na het bakken. En als u dan ook nog hoort dat u bij Beef&Steak prachtige filets bestelt van wel 200 gram, is de keuze natuurlijk helemaal snel gemaakt! Oeps, nu heeft u alsnog de hele tekst gelezen. Nou ja, nu u toch al zover bent, wist u dat Beef&Steak ook malse ossenhaaspuntjes en heerlijk lamsvlees aanbiedt in de online slagerij?