Het Thuisgevoel
Image default
Huishouden en schoonmaak

Ecologisch afwasmiddel voor de droge huid

Ecologisch afwasmiddel voor de extra droge huid

Sommig mensen hebben last van een ontzettend droge en gevoelige huid. Vervelend, vooral als je alledaagse zaken doet zoals de afwas. Mocht je geen vaatwasser hebben dan kan dat best vervelend zijn, telkens weer droge handen na het afwassen. Maar dit hoeft niet meer zo te zijn! Want Klok introduceert xtra care ecologisch afwasmiddel, speciaal ontwikkeld voor mensen met een droge en gevoelige huid. Het handafwasmiddel is fijn in gebruik en vermindert tevens het risico op allergische reacties. Klok xtra care afwasmiddel heeft een extra milde samenstelling. En zoals je gewend bent van Klok zijn er geen parfums en kleurstoffen toegevoegd en dus extra zacht voor de gevoelige huid.

Biologisch afwasmiddel met respect voor het milieu

Klok xtra care biologisch afbreekbaar afwasmiddel reinigt en ontvet op effectieve wijze de afwas, net als de overige eco producten van Klok. Ecologisch en huidvriendelijk is het motto. Klok xtra care afwasmiddel is tevens gecertificeerd met het EU Ecolabel en goedgekeurd door het Asthma Allergy Nordic Label. De flacon is gemaakt van 100% gerecycled materiaal, zodat ook het milieu zo min mogelijk wordt belast.

Waar kun je de afwasmiddel aanschaffen?

Klok xtra care is verkrijgbaar bij de supermarkt en binnenkort ook via onze eigen webshop.

Voorzien van het Asthma Allergy Nordic Label

Het Asthma Allergy Nordic is een samenwerking tussen de Astma- en allergieorganisaties in Noorwegen, Zweden en Denemarken. Deze landen, die voorop lopen op het gebied van anti-allergie, hebben een nieuw label opgezet waarmee het eenvoudiger wordt om zachte producten te vinden die met zorg zijn geselecteerd. Dit label vindt zijn weg naar steeds meer landen. Wanneer je het logo op een product ziet, kun je er zeker van zijn dat het product geen parfum bevat en dat er een kritische beoordeling van het recept is uitgevoerd. Producten met het Astma Allergy Nordic-logo worden als gunstig beschouwd voor mensen die aan Astma, allergie of andere gevoeligheid lijden en voor iedereen die producten met parfums en allergenen wil vermijden. Lees meer over het Asthma Allergy Noric Label op onze website.

Ontdek Klok dankzij de klokbox

Ben je bekend met Klok, maar niet met alle producten? Of zoek je eindelijk na al die jaren een goed ecologisch en huidvriendelijk (af)wasproduct en wil je kennismaken met Klok? Bestel dan extra voordelig de Klokbox met een sample van elk product voor slechts €19,95 inclusief gratis verzending. Hiermee kom je direct aan aanmerking met alle eco schoonmaakproducten van Klok en weet je meteen of het wat voor je is.

https://www.klok-eco.nl