Aangenaam en voordelig stoken met elektrische verwarmingen

Op een aangename manier je huis verwarmen? De straalkachel of andere elektrische verwarmingen van Heat Save zorgen ervoor. De warmte waarvan je geniet is niet alleen aangenaam door de prettige manier waarop hij wordt verspreid, hij is ook zeer aangenaam voor je portemonnee. Nu zul jij misschien denken: ‘Hoe ik mijn huis ook verwarm, het kost toch altijd ongeveer even veel geld?’ Nou, dat is dus niet zo!

Kies je voor een Heat Save straalkachel, dan vormt deze een trendy attribuut in jouw zithoek. Ook is de warmte die je met zulke elektrische verwarmingen opwekt veel efficiënter. Deze is plaatselijk en veel meer rechtstreeks op jou gericht. Je hoeft niet eerst de hele kamer op te warmen, voordat het eindelijk behaaglijk wordt. Dit scheelt je massa’s stookkosten, die je soms maakt voor maar een kort moment. Bijvoorbeeld voor de tien minuten waarin je ‘s ochtends je ontbijt opeet. Zet de kosten van tien minuten straalkachel maar eens naast de kosten van een uur cv!

Maar ook als je bij Heat Save kiest voor elektrische verwarmingen die als hoofdverwarming dienen, blijven de kosten laag. Onze Batirad kachels maken gebruik van een duurzame verwarmingstechniek. Net als een bakkersoven slaat deze kachel haar energie op in een speciale laag steen. Dit keramiek geeft vervolgens heel langzaam die warmte weer af. Bij de Batirad kachel ervaar je hoe heerlijk warmtestraling aanvoelt. In tegenstelling tot de CV, stijgt niet eerst alle warmte op. Onze elektrische verwarmingen volgens het Batirad principe, verwarmen je snel en heel direct. Nieuwsgierig? Neem gauw een kijkje in ons assortiment!

http://www.heatsave.nl/