Het Thuisgevoel
Image default
Keuken

Loodgieter met 24 uursservice

Wanneer er problemen zijn met de afvoer in de keuken, het riool of de centrale verwarming is het tijd om contact op te nemen met een loodgieter. Ook wanneer er sprake is van verstoppingen of andere problemen met het sanitair of de leidingen. Er zijn strenge eisen waar men zich aan moet houden als het gaat om de gezondheid en het comfort, een loodgieter houdt hier dan ook altijd rekening mee.

Wanneer je op zoek bent naar een loodgieter met 24 uursservice zit je hier goed, wij zijn altijd bereikbaar. Ook in de avonduren, in het weekend en tijdens feestdagen. Zo hoef je niet te blijven zitten met een gesprongen waterleiding of een verstopt riool met stank tot gevolg.

Problemen met het riool

Problemen met het riool zijn erg vervelend, zeker wanneer daar ook de nodige stank vanaf komt. Al het afvalwater verdwijnt in het riool. Niet alleen van het toilet, maar ook van de douche en de gootstenen, de wasmachine en de vaatwasser. Een lekkage of verstopping kan helaas altijd gebeuren, en alhoewel een kleine verstopping zelf nog wel te verhelpen is, is het verstandig voor het overige werk contact met een loodgieter op te nemen. Mocht het nodig zijn dan kunnen wij gebruik maken van camera inspectie. Op die manier kunnen we snel het probleem vinden en verhelpen.

Ook wanneer het water in de keuken of badkamer niet goed meer wegloopt kan dit te maken hebben met het riool, zeker wanneer er meerdere afvoeren in huis zijn die niet meer werken zoals ze horen. Het kan dan zijn dat het riool onder de woning verstopt is, maar het kan ook zijn dat het een probleem is in de hele straat.

Gaat het echter maar om één afvoer en loopt de rest wel goed door? Dan is het verstandig de sifon open te draaien en even schoon te maken. Ook zou je een ontstoppingsveer kunnen gebruiken.

https://kervana.nl

Gerelateerde artikelen

Keukens

Keuken installatie monteur Amsterdam

De mooiste handgemaakte keukens van 2017