Het Thuisgevoel
Image default
Meubels

Het merk Bree’s New World doet jouw interieur stralen!

Ken jij het merk Bree’s New World al? Dit is een woonmerk met allerlei meubels met een super creatief en origineel design. Bij dit merk vinden ze het helemaal niet nodig om voor standaard meubels te gaan. Waarom zou je je hele huis inrichten met ontwerpen die iedereen heeft staan? Ieder mens is anders, en dus zou ook ieder interieur er anders uit mogen zien. Als je je meubels koopt bij Bree’s New World dan weet je zeker dat iedereen jaloers zal zijn op jouw inrichting, want ze maken werkelijk prachtige dingen, en dat voor een nog redelijk betaalbare prijs. De basis van veel ontwerpen van dit merk is hout. Het merk is namelijk ontstaan in fabrieken in Vlaardingen die buiten het haringseizoen een andere manier van houtbewerking zochten. Ze produceerden namelijk de houten vaten waarin de haring zat, maar deze werden niet gedurende het hele jaar evenveel afgenomen.

 

Een interieur met een persoonlijke touch

Als jij houdt van een persoonlijke touch in je interieur is het merk Bree’s New World absoluut iets voor jou. Het feit dat het zijn oorsprong in Nederland vindt is natuurlijk extra leuk, want we zijn in Nederland nu eenmaal goed in houtbewerking. Het assortiment van dit woonmerk is heel erg breed. Ze maken bijvoorbeeld mooie eetkamerstoelen, maar ook de eettafels zelf, salontafels, een zelfs aantal fauteuils. Het leuke aan dit merk is dat alle meubels volledig aan te passen zijn aan jouw smaak. Je kunt namelijk zelf de kleur en het type bekleding kiezen, of de pootjes die onder de tafel of stoelen zitten. Op dit manier worden jouw meubels nóg persoonlijker en kun je je interieur er echt mee personaliseren.

 

Bree’s New World: Uniek en basis tegelijk

Het bijzondere aan de meubels van Bree’s New World is dat ze in feite heel erg basic zijn, en goed te combineren met veel verschillende woonstijlen, maar tegelijkertijd heel uniek. Als je goed kijkt zie je de prachtige vormen en afwerkingen, die maken dat het heuse eyecatchers zijn. Het zijn echter geen meubels die heel erg opvallen, ze zijn juist sterk in hun eenvoud. Daardoor worden ze veel gekocht door mensen die van een minimalistisch interieur houden, of zelfs een superstrak design interieur wensen. Met meubels van Bree’s New World kies je de perfecte basis voor deze stijl. Vervolgens kun je je huis precies zo afstylen als je maar wilt, want deze meubels passen werkelijk overal goed bij.

 

De Ruijtermeubel | De woonwinkel op woonboulevard Cruquius.

 

Bree’s New World meubels online kopen

Je kunt natuurlijk een showroom zoeken waar ze alle meubels van Bree’s New World verkopen, maar er zijn ook genoeg webshops waar ze dit merk ingekocht hebben. Vaak hebben ze kant en klare items die op voorraad zijn. Deze kunnen uiteraard zeer snel geleverd worden. Als je echter een eetkamerstoel of fauteuil kiest met een andere bekleding of andere afwerking dan is de kans groot dat er een levertijd aan verbonden zit. Dit hebben de meeste mensen er echter helemaal voor over, want deze designs doen het werkelijk prachtig in ieder interieur!