Een uniek tuinontwerp door hovenier Dongen

Een mooie tuin staat of valt bij een goed ontwerp gemaakt door een vakkundige hovenier Dongen zoals Groenservice de Moeren. Na een goed gesprek brengen zij de wensen van de afnemer in kaart door een aantal voorbeeldschetsen te maken. Het is daarbij belangrijk om de mogelijke functies te bedenken en de ligging van de tuin in acht te nemen. De plaats van de zon in een tuin maakt veel verschil met het oog op beplanting en legging van het terras. Uit de schetsen wordt een keuze gemaakt die wij als hovenier Dongen vervolgens verwerken in een uiteindelijk ontwerp. Hiermee wordt de uiteindelijke tuin weergegeven.

Een duurzaam nieuwe tuin met hovenier Bavel

Steeds meer mensen gaan voor duurzaam als zij een nieuwe tuin willen, Groenservice de Moeren kan als erkend hovenier Bavel uw tuin op een ecologisch verantwoorde manier aanleggen. Tegenwoordig wordt ook vaak gekozen voor eetbare planten in de tuin. Een moestuin biedt dan uitkomst. Als hovenier Dongen bespreekt men de favoriete producten en legt dan de tuin aan. Wie wil nu niet gebruikmaken van verse groente of vers fruit van eigen bodem. Het schijnt lekkerder te smaken doordat alles eigenhandig wordt gekweekt. Daarbij biedt een fruitboom in de tuin in de lente mooie bloesem en in de winter fijne beschutting.

Zakelijke klanten

Een bedrijf verwelkomt haar klanten met een goed verzorgde bedrijfstuin aangelegd door een vakkundige hovenier Bavel. Daarbij is het een visitekaartje voor de omgeving van het pand. Vaak stellen organisaties specifieke eisen aan het exterieur. Zo mag het onderhoud niet veel tijd en geld kosten en dient de tuin dus veelal zelfonderhoudend te zijn. Bij veel organisaties ziet men dan ook een stenen omgeving. Dit is niet altijd nodig, een hovenier Dongen kan namelijk een tuin aanleggen met planten die geen extra zorg nodig hebben. Ook het plaatsen van een boom maakt verschil in de perceptie van het gebouw.

https://groenservicedemoeren.nl/