Het Thuisgevoel
Image default
Tuin en buitenleven

Park en tuinmachines voor professioneel gebruik

Wellicht heeft u al wel eens het aanbod van park en tuinmachines voor professioneel gebruik bekeken maar hier vindt u een uniek segment met machines die tuinonderhoud nog eenvoudiger maken. We zien in de markt dat de toepassingen divers zijn en dat het aanbod groeit. Zo kun je motormaaiers, veegmachines van het merk tielburger, onkruidmachines, hakselaars, verticuteermachines en vele aanbouwwerktuigen voor trekkers en quads terugvinden in het aanbod van park en tuinmachines. Veel professionele gebruikers als hoveniers, stratenmakers, gemeentewerkers en of eigenaren van grote oppervlakte bestrating of tuin zijn de eerste doelgroep. Maar tegenwoordig zien we ook steeds meer particuliere gebruikers.

Multifunctionele machines zijn de trend

Wanneer we dan toch een professionele tuinmachine aanschaffen willen we ook de optimale ondersteuning voor verschillende activiteiten voor vaak verschillende jaargetijden. Zo kan een veegmachine gebruikt worden om blad en ander afval van de bestrating te vegen maar kan hij ook dienst doen als onkruidmachine of zelfs een sneeuwschuiver. Door het monteren van verschillende attributen zijn deze machines dus voor diverse werkzaamheden te gebruiken. Bovendien is de gebruiker gewend aan de machine en is de aanschaf beperkt tot een enkele machine i.p.v. meerdere losse machines. Tielburger veegmachines zijn multifunctionele park en tuinmachines.

Aanbouwwerktuigen voor trekker of quad

Natuurlijk zijn er ook steeds meer aanbouwwerktuigen beschikbaar voor de trekker of quad. Of het nu gaat om het vegen van de verharde weg, paden of parkeerplaatsen met slimme veegwerktuigen of sneeuwschuivers het gaat erom dat op alle modellen de mogelijkheid bestaat om hier werkzaamheden mee te verrichten. Wanneer u meer informatie wilt over de mogelijkheden van de aanbouwwerktuigen kunt u altijd een kijkje nemen op de website van Donat van der Horst. Dit bedrijf is de distribiteur van het professionele merk Tielburger die met een breed assortiment van professionele park en tuinmachines de markt voorziet.