Het Thuisgevoel
Image default
Tuin en buitenleven

Verfraai uw tuin met dolomiet of siersplit

Bent u op zoek naar onderhoudsvriendelijke bodembedekker voor uw tuin? Verdiep u dan eens in dolomiet split of grind. Dolomiet is een beige splitsoort uit Duitsland. Het is verkrijgbaar in verschillende fracties. Het fijne dolomiet is erg geschikt als onderlaag onder een grovere split of onder grind. De grotere fractie is juist erg mooi als toplaag.

Met dolomiet creëert u heel eenvoudig een mooie tuin waar u weinig onderhoud aan heeft. Omdat dolomiet goedkoop, ruim verkrijgbaar en waterdoorlatend is, wordt het ook vaak op paden gebruikt. Dolomiet is leverbaar in verschillende formaten. Van 0-8 mm tot 8-16 mm.

Onderhoudsvriendelijk siersplit voor een scherpe prijs

Dolomiet of siersplit kopen tegen een scherpe prijs? Grindwereld.nl is sinds 2012 de online leverancier van onder andere grind, siersplit, zwerfkeien, basalt en dolomiet. Ook vindt u hier aanvullende producten, zoals grindplaten en antiworteldoek. Niet alleen hoveniers bestellen hun dolomiet online. Ook voor een klein project kunt u in deze klantvriendelijke webwinkel terecht. In veel gevallen is dolomiet een bijzonder goede oplossing. Afhankelijk van de bestelde hoeveelheid dolomiet wordt het geleverd in een bigbag, midibag of los gestort met een kiepwagen. Binnen 5 werkdagen kan uw siersplit of dolomiet al bezorgd worden. U heeft binnen een week een verzorgde, onderhoudsarme buitenruimte. Meer informatie over de vele opties? Bezoek de website.

 

http://www.grindwereld.nl/grind-en-split/dolomiet.html