Het Thuisgevoel
Image default
Tuin en buitenleven

Welke trampoline kies jij?

Wanneer je van plan bent een trampoline te gaan kopen vraag je je natuurlijk meerdere dingen af. De belangrijkste vraag zal zijn: wat is de beste trampoline? Er zijn namelijk allemaal verschillende soorten en maten, het ligt er maar net aan wat jouw wensen precies zijn op het gebied van trampolines.

 

Je kunt ronde standaard trampolines vinden in veel verschillende soorten en maten. De kleinste heeft een diameter van van 183-213 centimeter. De grootste heeft een diameter van 457-480 centimeter. Hiertussen vallen nog zes tussenmaten. Grotere trampolines zijn er ook niet te vinden voor de retail markt. Ze zijn geschikt om met meerdere kinderen tegelijk op te springen en om salto’s te kunnen doen zonder dat je eraf zou vallen. De trampolines zijn allemaal van heel hoge kwaliteit en voldoende uiteraard aan de strengste veiligheidseisen.

 

Je hebt daarnaast ook rechthoekige trampolines. Mensen willen hun tuinen steeds strakker ingericht hebben omdat de tuinen over het algemeen kleiner worden. Een rechthoekige trampoline is dan beter in te passen dus dat zou een betere keuze zijn. Een rechthoekige trampoline neemt minder plaats in beslag en past daarbij ook goed in de stijl van de tuinen tegenwoordig. Natuurlijk heb je ook hier verschillende soorten afmetingen.

 

Je ziet ook dat ingraaf trampolines veel aan populariteit winnen. Deze zijn speciaal ontworpen om in te graven en zijn daardoor minder prominent aanwezig in de tuin. Ze zijn ook een stuk veiliger omdat ze natuurlijk minder hoog van de grond staan. Vaak steken deze nog zo’n twintig tot dertig centimeter boven de grond.

 

Je hebt ook nog de flat ground trampoline. Deze trampoline wordt ook ingegraven, echter komt deze helemaal niet boven de grond uit. Ook niet enkele centimeters. Deze trampoline is compleet gelijk aan de oppervlakte. Hiermee heb je dus geen enkel risico op hard vallen. Ook deze trampoline is in verschillende maten te krijgen.

https://www.trampolines.nl/