Het Thuisgevoel
Image default
Verbouwen

GRIP Interieurprojecten: vormgeving én functionaliteit

Bij GRIP Interieurprojecten vinden wij het belangrijk om aandacht te besteden aan de vormgeving én de functionaliteit als het gaat om de inrichting van een project. Hierbij proberen wij de optimale balans te zoeken tussen een mooi karakter en een fijne uitstraling van een ruimte maar ook de functionaliteit van de meubels die in het project worden geplaatst. Hierbij vinden wij het belangrijk om het inzichtelijk te houden zodat u (en uw personeel en klanten) direct kunnen herkennen dat deze ruimte bij het bedrijf hoort. De ruimte moet inspirerend zijn én stimulerend omdat hier heel wat uren worden besteed aan bijvoorbeeld vergaderingen, presentaties of andere meetings. Uw kantoor professioneel inrichten kunt u met een gerust hart overlaten aan GRIP Interieurprojecten.

Waarom GRIP Interieurprojecten?

Bij GRIP Interieurprojecten staan wij graag voor u klaar als u bijvoorbeeld verbouw- of verhuisplannen heeft voor uw kantoor of andere werkruimte of als u simpelweg op zoek bent naar een nieuw interieur voor uw werkplek. Zoals u al eerder kon lezen is het onze nummer één prioriteit om hierbij de perfecte balans te vinden tussen het uiterlijk en de functionaliteit van de ruimte. Dit kunt u dan ook altijd terugzien in het eindresultaat maar ook tijdens het traject laten wij u meekijken en vindt u onze werkwijze en missie terug. Onze kracht zit namelijk in onze integrale werkwijze waarbij de diensten van het ontwerpen van het interieur, projectmanagement en de bouwbegeleiding nauw op elkaar afgestemd zijn. Ook krijgt u altijd een 3D visualisatie te zien zodat u een helder en realistisch beeld krijgt van het toekomstige project. Ook werken wij met drie kenmerken namelijk, budget, kwaliteit en planning. Ook deze kenmerken zijn onlosmakelijk in verbinding met elkaar. Alleen op deze manier kunnen wij tot een realistisch ontwerp komen die volledig voldoet aan de wensen van onze klant.

Krijg weer GRIP op uw interieur

Door GRIP in te schakelen, krijgt u juist weer grip op uw interieur. Ons team bestaat namelijk uit diverse professionals met diverse talenten die tijdens de fases van ConceptOntwerp, RealisatieOntwerp en RealisatieBegeleiding u helpen bij het realiseren van uw droominterieur. De ideeën worden vastgelegd in een digitaal model waarna alles technisch wordt uitgewerkt.  

Gerelateerde artikelen

De beste kwaliteit opslag ruimtes in Etten leur

Een Therdex Herringbone vloer kopen doet u bij deze vloerenspecialist

Profiteer van de innovatie op het gebied van elektrische boilers.