Met cellulose isolatie creëert u een gezond binnenklimaat

Heeft u al eens nagedacht over cellulose isolatie? Dit is essentieel voor iedereen die veel ruimte binnen doorbrengt. Vaak is dit meer dan u denkt. Of het nu thuis is of op kantoor, dagelijks spenderen we veel tijd in binnenruimtes. U werkt, eet en slaapt onder een dak. Het is belangrijk dat de ruimtes waarin u veel tijd doorbrengt, optimaal zijn aangepast om goed te kunnen leven. Een gezond binnenklimaat draagt hieraan bij. Isolatiespecialist Warmteplan is gespecialiseerd in het creëren van gezonde binnenklimaten met behulp van cellulose isolatie. Hoe? Cellulose isolatie bestaat uit losse cellulosevlokken. Deze vlokken worden gemaakt van gerecycled materiaal en zijn tevens emissievrij. Dat betekent dat er geen gevaarlijke stoffen worden uitgestoten bij de productie, waardoor er ook geen ongezonde stoffen kunnen worden geïnhaleerd na het plaatsen.

Cellulose isolatie: onbewerkte producten van de aarde

Veel bedrijven voelen de drang om de grondstoffen die ze gebruiken als isolatiemateriaal te bewerken. Dit is in heel veel gevallen helemaal niet nodig. Het is zelfs ongezond voor mensen en voor het milieu. Het bewerken en verwerken van producten op een onnatuurlijke manier zorgt regelmatig voor een slechter milieu. Kies voor isolatie die het milieu niet aantast. Warmteplan biedt enkel producten aan met een aantoonbaar lage milieubelasting. Voorbeelden hiervan zijn cellulose isolatie of GUTEX houtvezelisolatie. U kunt zelfs kosten besparen met GUTEX. Het is bijzonder om te zien dat juist deze onbewerkte producten beter zijn voor onze gezondheid en goedkoper in de aanschaf. Door het gebruik van deze materialen wordt er tevens een energiebesparing bereikt die het milieu en de aarde ook ten goede komt.

Verweer u tegen vocht met GUTEX houtvezelisolatie

Het is uiterst vervelend als u kosten in huis hebt. Dit probleem is echter niet makkelijk te voorkomen. Dat geldt nog veel meer als het gaat om oude gebouwen. Intern en extern vocht heeft invloed op de staat van het huis en uw levenskwaliteit. Te veel vocht kan namelijk zorgen voor gezondheidsproblemen. Isolatiespecialist Warmteplan biedt isolatieoplossingen met GUTEX houtvezelisolatie. Deze vorm van isolatie heeft een hoog vochtopnamevermogen, wat zorgt voor een goede vochtisolatie. Naast vochtisolatie pakt GUTEX houtvezelisolatie ook andere factoren aan. Koeling in de zomer, warmte in de winter en het isoleren van geluid, zijn enkele voorbeelden die deze veelzijdige houtvezels aanpakken. Een extra voordeel is dat het product bouwbiologisch niet belastend zijn, dus goed voor de gezondheid en het milieu!