Heerlijke warmte met de Houtkachel Koza, Kratki

De Houtkachel Koza van Kratki heeft bijzondere sfeervolle en barok design wat zorgt voor een aangename warmte. Hiermee haalt u echt een zeer fraaie houtkachel in huis. Vervaardigd in Europa, dus een betrouwbare kachel.

Kratki houtkachels met zijn zeer robuuste vorm zijn van gietijzer en geven veel warmte zodat iedereen er lekker warm bij kan zitten in de winter. Bovendien levert de Kratki een hoogrendement. Op de Krakti K10 is met de meegeleverde kookringen zelfs een eitje op te bakken.

Dankzij het Airwash systeem blijven de ramen mooi helder en schoon.

Tuinkachel, Buitenkachel

De Krakti Houtkachel zal zeer fraai bij uw vakantiewoning staan, als u deze als tuinkachel wilt gebruiken of als veranda kachel, in de serre. Op deze manier is het mogelijk om nog wat langer buiten te zitten, zo kunt u het hele jaar genieten van deze houtkachel.

Genieten van het buitenleven, met de heerlijke warmte die deze Kratki houtkachel afgeeft. 

Deze vrijstaande kachel kan vrijwel overal geplaatst worden, dat is een groot voordeel.

Energielabel A

Met Energielabel A is de Houtkachel Kratki Energiezuinig en voldoet bovendien aan de belangrijke norm NEN-EN 13240:2001. Tevens voorzien van een CE-markering.

Het Airwash systeem zorgt ervoor dat de ramen schoon en helder blijven.

Waarom Kratki Houtkachel

  • Energiezuinig
  • Hoogrendement
  • Energielabel A
  • Geschikt als Tuinkachel, Serrekachel
  • Vrijstaand dus overal plaatsbaar
  • Robuust en sterk
  • Optimaal genieten
  • Airwash systeem

Al heeft u de houtkachel niet aanstaan, deze kachel staat gewoon ook al heel erg gezellig in de ruimte. En als de kachel wel aanstaat dan is het zeker genieten van het vlammenspel.

Wilt u nu een Houtkachel aanschaffen? Twijfel niet en bestel vandaag nog uw Houtkachel Kratki.

Warmteshop.EU heeft verschillende soorten Kratki houtkachels en er zit vast wel eentje bij voor u. Te bezichtigen en te bestellen in de webshop 

 


 

 

https://warmteshop.eu/product-categorie/kachels/