Een schitterende hardhoutenvloer van Nederlandse makelij

Een hardhouten vloer in uw interieur is altijd prachtig. Alle vloeren van Origneel Chapel Parket worden volledig in Nederland gemaakt. Hiermee onderscheiden ze zichzelf van veel andere aanbieders van hardhouten vloeren. In hun eigen werkplaats in Nederland werken ze elke plank van uw hardhouten vloer met de hand af. Doordat ze de hele productie van de hardhouten vloer zelf uitvoeren in Nederland, hebben ze elk klein detail van de vloer compleet in eigen hand. Ook de handmatige afwerking van Origineel Chapel Parket wordt in de eigen fabriek gedaan. Hierdoor kunnen ze u maatwerk aanbieden en ontvangt u van dit bedrijf altijd een vloer die speciaal voor u is gemaakt.

Een hardhouten vloer voor elke stijl

Tropisch hardhout, eikenhout of grenen. Er zijn zoveel verschillende houtsoorten, dat een hardhouten vloer altijd een sieraad is voor uw huis. U kunt dan ook zoveel verschillende kanten op met hout. Kiest u voor een grote nerf? Een vergrijsde kleur? Een donkere of een lichte tint? Laat u de planken in een bepaald patroon leggen? Met hout is het allemaal mogelijk. Bij een specialist als Origineel Chapel Parket bieden ze alle verschillende soorten aan. Zo vindt u 100% zeker een houten vloer die bij uw smaak en inrichting past. En weet u nog niet precies wat u mooi vindt? Dan kunt u bij de specialist ook altijd inspiratie opdoen.

Iedere woning verdient een prachtige hardhouten vloer

Van een hardhouten vloer van Origineel Chapel Parket mag u verwachten dat hij lang mee gaat. U geniet jarenlang van de prachtige uitstraling die de vloer heeft in uw huis. Daarom zijn ze bij een specialist in parketvloeren genaamd Origineel Chapel Parket van mening, dat elk huis een mooie hardhouten vloer verdient. Of u nu een knus appartement heeft of in een luxe villa woont, een mooie hardhouten vloer, op maat gemaakt voor uw woning, maakt er een sfeervolle en warme plek van. Het interieur van uw woning is dan ook pas echt af als u er een mooie houten vloer in heeft liggen.