Verfraai je terras met een vuurschaal of vuurkorf

Verfraai de tuin eens met een vuurschaal of vuurkorf, hiermee haalt u echt een eyecatcher in de tuin en zal het voor een zeer positieve vibe zorgen. Maak het terras alvast gereed voor de het voorjaar en de zomer, zodat u lekker rrustig in de tuin kunt blijven zitten.

Het terras zomerklaar maken

Het is nu de tijd om het terras eens gezelliger te maken, zodat u in de zomer rustig kunt zitten bij de gezelligheid die de tuin met zich meebrengt. De vuurschaal is de ultieme oplossing voor een sfeerverhogende gezelligheid.

Gezellig met zijn allen rond het vuur met een hapje en een drankje.De vuurschaal is eenvoudig te gebruiken, simpel aansteken met droog hout en hiermee heb je een snelle warmtebron.

WarmteshopEU heeft een aantal vuurkorven, vuurschalen in het assortiment van Esschert Design en Redfire opgenomen. Daar zit vast wel een voor uw tuin tussen, zelf voor de kleinere tuin of het balkon is aan gedacht.

Vuurschalen, Vuurkorven van Esschert Design 

In het assortiment zijn een aantal mooie vuurschalen en vuurtafels te vinden in roestkleur, gietijzer of vervaardigd van hoogwaardig staal. Een echt robuust design te noemen en een ware eyecatcher op het terras.

Wist u dat…Esschert Design staat voor originialiteit en kwaliteit? De natuur is de grote inspiratiebron voor de ontwerpen is?. En dat is wel terug te zien bij de fraaie modellen. Met uw eigen vuurplaats haalt u dus een origineel item in huis.

Vuur zorgt altijd voor gezellgheid

Vuur zorgt altijd wel voor gezelligheid en sfeer en is de ultieme oplossing voor een gezellige samenkomst met familie of met het eigen gezin rond het vuur te zitten. Met een vuurschaal, vuurtafel of vuurbal een zeer eenvoudige oplossing. Neemt niet veel ruimte in beslag en ze kunnen eveneens elders worden neergezet.

Meenemen naar de vakantiewoning is ook een optie, zo kunt u daar optimaal genieten van de speelse vlammen.

Zoek dus niet verder! U heeft nu de Vuurtafel, Vuurschaal of vuurbol gevonden die u al langere tijd zocht.

Voordelen van een Vuurkorf of Vuurschaal

  • Zorgt voor ultieme gezellgheid
  • Is een echte eyecatcher op het terras
  • Meenemen naar de vakantiewoning
  • Verkrijgbaar in verschillende soorten
  • Eenvoudig te monteren
  • Vuurtafel in Mozaïek
  • Simpel aansteken met hout of briketten

Zoek niet verder en bezoek de webshop, die is 24 / 7 geopend om te bezichtigen en te bestellen naar uw Vuurschaal.

https://warmteshop.eu/product-categorie/huis-tuin/haarden/