Het Thuisgevoel
Image default
Woningen

Beste vloeren voor Boheemse huisstijlen?

Laat je huis stromen met boho-stijl

Bohemian-stijl, ook wel boho-stijl genoemd, combineert op unieke wijze kleuren, texturen en patronen om een relaxte look te creëren. Deze stijl komt tot leven in de details door middel van kussens met patronen, dekens met textuur en kleurrijke karpetten. Met drukke patronen die worden getoond in verschillende decorelementen, is de sleutel tot deze stijl dat alle stukken binnen hetzelfde kleurenpalet werken om consistentie en vloeiendheid te creëren.

Hardhout en luxe vinyl Laat je kleurdetails schitteren

Omdat er inderdaad overal in je boho-ruimte kleuraccenten zullen verschijnen, zijn de beste vloeropties helder en eenvoudig. Licht tot medium gekleurd hardhout of luxe vinylplanken zijn geweldige opties. Ze zullen warmte creëren zonder afbreuk te doen aan je leuke designelementen. Heb je al een mooie houten vloer liggen maar is die te donker? Dan zijn er verschillende manieren om de houten vloer lichter te maken, lees er hier meer informatie over.

Let’s Talk Texture

Houten vloeren met visgraatmotief of vinyl in verweerde stijl kunnen ook een creatieve manier om textuur en diepte toe te voegen terwijl je nog steeds speelt in het neutrale land van kleur.

Als u op zoek bent naar tapijtopties, raden we natuurlijke vezels en kleuren aan. Natuurlijke vloerbedekking die zowel binnen als buiten aanvoelt, helpt bij het creëren van extra textuur en zorgt er ook voor dat uw ruimte gezellig aanvoelt.

Boho Design zit in de details

Om je boho-ruimte helemaal af te maken, zijn vloeiende gordijnen, vloerkussens, planten en culturele kunst aan de muur geweldige toevoegingen. Met deze stijl kun je ook al je schattige eclectische items tentoonstellen en je ruimte personaliseren om het warm en uitnodigend te maken voor iedereen die de kamer binnenkomt.