Plaats een mantelzorgwoning en verleen mantelzorg dichtbij huis

Het verlenen van mantelzorg kan erg tijdrovend zijn. De oplossing hiervoor kan zijn om een zogenaamde mantelzorgwoning te plaatsen op uw erf of uw tuin. Maar u wilt uw ouders niet zomaar in het eerste beste schuurtje huisvesten. Integendeel zelfs, u wilt dat uw hulpbehoevende ouders een zo aangenaam mogelijk onderkomen hebben. Daarom is het raadzaam om een specialist als Blommers Bouwsystemen B.V. in te schakelen voor het realiseren van de mantelzorgwoning. U bent namelijk altijd verzekerd van kwaliteit bij Blommers Bouwsystemen B.V. Dit bedrijf biedt niet alleen maatwerk oplossingen voor uw mantelzorgwoning, maar realiseert ook keer op keer de prachtigste gebouwen.

Bij de specialist kunt u terecht voor diverse bouwwerken, zoals een mantelzorgwoning

Wanneer u op zoek gaat naar de juiste specialist op het gebied van bouwsystemen, kunt u deze herkennen aan een breed assortiment. Blommers Bouwsystemen B.V. is zo’n vakkundig bedrijf waar u terecht kan voor een breed scala aan producten. Zo kunt u dit bedrijf inschakelen wanneer u een mantelzorgwoning wilt laten bouwen voor uw zorgbehoevende ouders. Hierdoor hoeven zij niet direct in een verzorgingstehuis te gaan wonen en kunnen ze langer in een vertrouwde omgeving verblijven. Natuurlijk is dit gespecialiseerde bedrijf ook in staat om allerlei andere projecten voor u te realiseren, zoals ateliers, dierenverblijven, garages en tuinhuizen. Keer op keer kunt u er bij dit bedrijf van uitgaan dat er maatwerk wordt geleverd. Dat is nog eens een veelzijdige partner als het op bouwprojecten aankomt!

Niet langer een vergunning nodig voor het plaatsen van een mantelzorgwoning

Wanneer u een mantelzorgwoning wilt laten bouwen, kan de rondslomp rondom het aanvragen van een vergunning u afschrikken. Gelukkig is dit onnodig. Dit hoeft namelijk helemaal niet voor een mantelzorgwoning en u bespaart uzelf een hoop tijd en moeite. U hoeft namelijk niet meer eerst naar de gemeente voor het aanvragen van de vergunning voor de mantelzorgwoning, maar kunt direct naar een bouwbedrijf stappen voor de realisatie ervan. Wel is het nog steeds aan te raden om voor het bouwen van een mantelzorgwoning in zee te gaan met een bedrijf dat op de hoogte is van de regelgeving omtrent mantelzorgwoningen, zoals Blommers Bouwsystemen B.V. Zij hebben in het verleden al diverse prachtige mantelzorgwoningen gerealiseerd en weten daarom ook precies aan welke eisen dit type woning moet voldoen.