Het Thuisgevoel
Image default
Woningen

Velvet meubels bij Skogen

Je thuis voelen in je eigen huis is erg belangrijk en dat doe je door sfeer te creëren. Een warme en gezellige sfeer waarin je jezelf comfortabel voelt en behaaglijk. Een meubelstof die hier zeker aan bijdraagt is velvet. Velvet is eigenlijk het Engelse woord voor fluweel of het Franse velours en is tegenwoordig helemaal trendy en dat is niet voor niets. Velvet heeft namelijk als eigenschap dat het niet alleen een luxueuze uitstraling heeft, maar zeker ook warm en sfeervol is.

Velvet past bij ieder interieur

Alleen daarom al vallen de meubelen die bekleed zijn met velvet zo in de smaak. Je ziet steeds meer mensen die voor velvet kiezen als stof voor hun bankstel. Dat is zeker geen slechte keuze, want velvet is namelijk ook een duurzame stof. Maar ook eetkamerstoelen, fauteuils, barkrukken of zelfs poefjes, overal zie je het velvet terug. Velvet past eigenlijk ook bij iedere stijl en doordat er zoveel fraaie velvet kleuren zijn kun je de velvet meubels altijd uitstekend combineren met iedere interieurstijl.

Een verrijking voor je woongenot

Neem gewoon eens een kijkje bij de velvet meubelen en velvet stoelen van Skogen en laat je betoveren door de magie die de velvet stof uitstraalt. De kleuren van het velvet zijn altijd in beweging, door de lichtval of door er overheen te aaien geeft het velvet een schitterende kleurdynamiek. Kies voor een velvet meubel als eyecatcher of verfraai je eettafel met schitterende velvet stoelen. In welke vorm je ook voor de velvet meubelen kiest, het is altijd een verrijking voor je woongenot.