Het Thuisgevoel
Image default
Zakelijke dienstverlening

Ontdek de vele mogelijkheden wanneer u kiest voor deze narrowcasting software

Digital signage en narrowcasting: weet u wat het inhoudt? Het zijn essentiële zaken wanneer u belangrijke bedrijfsinformatie wilt communiceren. Van digital signage-software wordt voornamelijk gebruikgemaakt wanneer u digitale schermen wilt aansturen en beheren. Digital signage staat dan ook voor het via beeldschermen tonen van informatie die gericht is op een bepaald publiek, op een geselecteerde locatie en tijdstip. In plaats van digital signage spreekt men soms ook over narrowcasting. Maar waar ziet u narrowcasting nu voornamelijk terug? Denk dan aan reclameschermen in winkels, begroetingsschermen in ontvangstruimtes of dynamische bewegwijzering via beeldschermen in gebouwen. Wanneer u narrowcasting wilt inzetten, heeft u wel de juiste software nodig. Maak hiervoor kennis met InfoScreens.

Een partner die u verder helpt

InfoScreens is een bekende speler op de markt van digital signage en narrowcasting en opereert al sinds 2000. Dit bedrijf biedt een breed pallet aan oplossingen aan. Dit varieert van een eenvoudige stand-alone oplossing tot een gehoste oplossing met een web-based content management systeem. Wanneer u voor narrowcasting een goede software zoekt, bieden zij PADS4 aan. U laat werkelijk elke vorm van content zien op de schermen, wanneer u maar wilt. Van het installeren van een aantal schermen tot aan digital signage-installaties met meer dan duizend schermen, InfoScreens maakt het voor u mogelijk. Zowel voor de onervaren als ervaren gebruikers is deze software ideaal. Dit is voornamelijk te danken aan de overzichtelijke digitale menuborden en gebruiksvriendelijkheid ervan. Gebruik de PADS4 software voor narrowcasting wanneer u een reserveringssysteem wilt toevoegen, voor het maken van reclame bij bepaalde doelgroep of gebruik het als bewegwijzering op meerdere locaties. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Maak uw wensen kenbaar bij deze specialist

Bent u nieuwsgierig geworden naar de PADS4 software voor narrowcasting? Laat de specialisten weten voor welk project u het graag zou willen inzetten en ze denken graag met u mee. Zo weet u zeker dat u een positief eindresultaat behaalt. Neem contact met hen op en ontdek wat zij voor u kunnen betekenen.

https://infoscreens.nl/