Het Thuisgevoel
Image default
Zakelijke dienstverlening

Succesvol informatiemanagement door jouw archief te digitaliseren

Bewaar jij alles nog op papier? Dat stapelt flink op waardoor kostbare ruimte verloren gaat, daarnaast is het lastig om hier nog informatie in terug te vinden. Dit is niet langer het geval wanneer je jouw archief laat digitaliseren. De specialisten van Doxis zijn hierin gespecialiseerd. Het kan erg veel tijd kosten om een archief te digitaliseren. Alle gegevens moeten namelijk op de juiste manier worden opgeslagen. Bespaar jezelf kostbare tijd en laat deze experts dat doen. Je geniet dan binnen de kortste keren van een digitaal archief waarin je alles gemakkelijk terug kan vinden. Zij zorgen er ook voor dat je archief is gedigitaliseerd volgens de geldende wet- en regelgeving. Dit vraagt de nodige kennis die jij wellicht niet in huis hebt. De specialisten van Doxis hebben deze kennis wel in huis en zetten deze graag in om jouw archief te digitaliseren.

De methode van deze specialist

De methode die Doxis gebruikt bestaat uit de volgende drie stappen tijdens hun werkzaamheden:

  • Archiefanalyse;
  • Inrichten;
  • Uitvoeren.

De stap archiefanalyse bestaat uit het controleren van de omvang en de kwaliteit van jouw archiefbestand. Hierdoor wordt duidelijk wat het niveau van de benodigde werkzaamheden is. Op basis hiervan wordt een plan van aanpak gemaakt. De volgende stap, inrichten, is een verdere uitwerking van de analyse. Dit bestaat uit het inrichten van de productie, de rapportage, de afspraken en de benodigde middelen. Dit beschrijven ze allemaal zodat het plan van aanpak verder is toegelicht. Hierdoor weet je precies waar je aan toe bent wanneer ze starten met de derde stap, het uitvoeren van het archief digitaliseren. Tijdens deze stap voeren ze het vooraf aangeleverde plan van aanpak uit. Ze meten continue en voorzien je van een verslag van de bevindingen. Het leveren van kwaliteit staat namelijk hoog in het vaandel bij deze specialist.

Ontdek wat deze expert voor jou kan betekenen

Wil jij je archief laten digitaliseren? Neem dan gerust contact op met de experts van Doxis en bespreek de mogelijkheden. Ze staan je graag te woord zodat ook jij en je werknemers kunnen profiteren van een digitaal archief. Dit bespaart namelijk veel tijd.

https://doxis.nl/

Gerelateerde artikelen

Ontdek de vele mogelijkheden wanneer u kiest voor deze narrowcasting software

Een gerichte bedrijfsfilm laten maken

Outplacement en personeelsmanagement