Het Thuisgevoel
Image default
Auto's en Motoren

De gps tracker voor digitale kilometerregistratie en urenregistratie

Als u zakelijke rijder bent, heeft u te maken met de Belastingdienst. Heeft u een auto van de zaak? Dan wordt u gevraagd om te kiezen of u wilt bijtellen of niet. En rijdt u een privé auto? Dan kunt u een kilometervergoeding krijgen per gereden zakelijke kilometer. En het digitale kilometerregistratiesysteem biedt dé oplossing om dit sluitend en snel bij te houden.

Digitale kilometerregistratie

Er zijn nog steeds een hoop mensen die hun kilometers en ritten bijhouden in een boekje. Dat boekje slingert rond in de auto, de pen is kwijt of het hele boekje valt uit elkaar. Excel is al beter, maar alsnog een hoop werk én er is een grote foutmarge. De oplossing is de digitale kilometerregistratie. Een kastje dat in uw voertuig wordt ingebouwd en aan de van 4G data de locaties verstuurt naar een beveiligde server. Daar kunt u met uw eigen inloggegevens alle ritten eenvoudig inzien, veranderen van karakter (zakelijk/prive) en exporteren naar Excel, PDF of Belastingdienst bestand.

 

GPS tracker

De basis van het kilometerregistratiesysteem is de GPS tracker. Een systeem dat op basis van GPS bepaalt waar het is en dat via mobiele data weer verstuurt. En omdat een goede GPS tracker is aangesloten op de voeding én het contact van uw wagen, weet het systeem precies wanneer de motor is gestart en gestopt. Ofwel: een rit heeft gemaakt.
Het mooie GPS tracking is dat het ook ideaal is voor eventuele diefstal of sabotage. Want u wilt ook graag op de hoogte worden gebracht op het moment dat er met uw voertuig wordt gerommeld óf deze wordt versleept.

Urenregistratie

En omdat we aan de hand van gps tracking nu weten welke ritten er zijn gemaakt, en welke uren er zijn gereden, heeft u eigenlijk ook direct een sluitende urenregistratie. Hoeveel uur is er met een werkbus gereden? Hoeveel uur heeft u op een specifiek project gewerkt? Alles wordt automatisch bijgehouden, zonder dat u daar iets voor heeft gedaan.

https://www.trackjackeurope.com/kilometerregistratie/

Gerelateerde artikelen

Waarom u een auto-inkoopbedrijf nodig heeft?

Goede rijlessen in Utrecht houden het verkeer veilig

Renault Megane en de voorsprong die het had en heeft