Het Thuisgevoel
Image default
Bedrijven

Een geweldige ochtend: 4 unieke tips!

Een fijne ochtend maakt een wereld van verschil voor de hele dag. Wil je de dag goed beginnen? Dan zijn er een aantal mogelijkheden om ervoor te zorgen dat jij een geweldige ochtend hebt. Het is eigenlijk vaak simpele dan je denkt, met deze 4 tips kom je vast dichter bij een geweldige ochtend.

Tip1 Dankbaarheidsboekje

Het is te simpel voor woorden, maar het werkt voor veel mensen geweldig goed. Door elke ochtend 3 of 5 dingen op te schrijven waar je dankbaar voor bent, kom je direct in een betere flow. Tip? Raffel het niet af, neem er de tijd voor.

Tip2 Slapen met een matras van ErkendMatras

Een goede ochtend, begint de dag ervoor al. Dat weten ze bij ErkendMatras ook. Bij ErkendMatras hebben ze bijvoorbeeld matrassen op maat, geschikt voor jouw eigen lichaamsbouw. Naast een goede matras bij ErkendMatras of ergens anders, is voldoende slaap ook belangrijk. Ga dus op tijd naar bed. Het liefst standaard om dezelfde tijd.

Tip3 Maak een moodboard van je droomleven

Het is ontzettend leuk om een moodboard te maken van je leukste leven. Plaatjes plakken van dingen waar je meer van wil of die je erbij wil. Maak er een foto van. Dan kun je er elke ochtend bij het wakker worden daar even naar kijken. Fantaseer gewoon even een half uurtje over wat je vandaag kunt doen om die dingen te bereiken. Je hoeft daarbij niet alles op te pakken, begin stapje voor stapje. Zo krijg je ook meer zin om op te staan.

Tip 4 Schrijf de malende vervelende gedachten op

Soms word je direct wakker met gepieker in je hoofd. Een echte spelbreker. Het probleem is alleen dat gedachten wegdrukken geen zin heeft. Wat je wel kunt doen is alle gedachten die in de weg staan voor een leuke ochtend opschrijven. Noem het de gedachten die voorbijgaan. En zie het dan ook voor wat het is: gedachten die voorbijgaan.

https://erkendmatras.nl/