Het Thuisgevoel
Image default
Auto's en Motoren

Wil je je camper verkopen? Zó ontvang je het beste bod

In het leven bestaat een tijd van komen en een tijd van gaan. Is nu de tijd aangebroken om afscheid van je geliefde camper te nemen? Dan is het ook de hoogste tijd om de zaken goed aan te gaan pakken. Als je je camper gaat verkopen, wil je hier immers een zo’n hoog mogelijk bedrag voor ontvangen. Met onderstaande tips ontvang je het beste bod op je camper.

Bied de camper te koop aan bij opkopers

Eén van de beste opties die je hebt, is om de camper te koop aan te bieden bij een opkoper. In ons land is onder meer Ikwilvanmijnautoaf.be een gerenommeerde opkoper. Bij zo’n opkoper kun je je caravan, auto of ander voertuig te koop aanbieden, waarna je binnen 24 uur al één of meerdere biedingen ontvangt. Mocht dit bod je bevallen, kun je je voertuig ook direct op laten halen. Bovendien leert de ervaring dat dergelijke opkopers een meer dan reëel bod doen voor een camper.

Laat de camper nog even helemaal nakijken

Het is aan te raden om je camper nog even helemaal technisch na te laten kijken. Een camper die technisch in perfecte staat is, verkoopt nu eenmaal beter. Je kunt er daarnaast voor kiezen om de camper ook optisch in een perfecte staat te krijgen. Als je camper zowel technisch als optisch perfect in staat is, is je camper direct meer geld waard. Uiteraard vraagt dit in de eerste instantie wel om een bepaalde investering.

Verkopen via een online handelsplaats

Je mobilhome verkopen is ook nog mogelijk via een online handelsplaats. Dit is in veel gevallen de minste optie, aangezien je met veel koopjesjagers te maken krijgt. Dit zijn mensen die een (heel) laag bod op je camper doen en je daarmee eigenlijk alleen maar tot last zijn. Bij zo’n online handelsplaats komt het vooral op geduld aan.