Het Thuisgevoel
Image default
Auto's en Motoren

Zakelijk Nederland rekent op rittenregistratie via GPS

De zakelijke rijder in Nederland. Het zijn er 1,3 miljoen die met een auto van de baas naar hun werk gaan, klanten bezoeken, producten verkopen, bouwplaatsen onderhouden of kantoren schoon houden. De zakelijke auto is misschien wel de meest belangrijke vorm van vervoer voor velen van ons. En in toenemende mate rekent zakelijk Nederland op rittenregistratie via GPS.

 

GPS tracking maakt het mogelijk

Door een blackbox is het voertuig te plaatsen, en dat kan een auto, bedrijfswagen, busje, of vrachtwagen zijn, worden automatisch alle ritten bijgehouden. Netjes geregistreerd door de GPS antenne in het systeem, verzonden door de simkaart in het systeem. Er hoeft niets meer te worden geschreven, er kan niets meer worden vergeten, maar gewoon een nette rittenregistratie via GPS tracking. Wat kan het eigenlijk makkelijk zijn!

 

 

Car tracker

Toch is niet alleen zakelijk Nederland op zoek naar een GPS oplossing. Ook als particulier heb je mogelijk wel de behoefte om in te gaten te houden wat je waardevol is. En omdat je nu eenmaal niet de hele dag naar je auto kunt gaan zitten kijken, is een car tracker een perfecte oplossing. De werking is eigenlijk hetzelfde, alleen worden de afgegeven locaties niet omgezet in een rit of ritregistratie. Het gaat dan enkel om de plek van de auto, de snelheid, rijrichting en of het contact aan of uit staat. We spreken dan over een cartracker, een GPS tracker voor uw auto.

 

Car tracker gebruiken voor GPS tracking

Je kunt je voorstellen dat GPS tracking voor veel meer toepassingen relevant is. Wat is fijner om aan je klant te kunnen vertellen wanneer de monteur voor de deur staat. Of wanneer de pizza wordt bezorgd? Ook in dit soort gevallen is een car tracker de oplossing. Altijd verbonden met het internet, altijd online, veilig en volledig volgens de eisen en wensen van de AVG wetgeving.

 

https://www.trackjackeurope.com/rittenregistratie/