Het Thuisgevoel
Image default
Bedrijven

Ab lifestyle, het opkomend kledingmerk

Ab lifestyle is een kledingmerk die de afgelopen jaren een stuk populairder is geworden, het kledingmerk is zelf opgericht door Alexander Buttner, die bekend is om zijn voetbalcarrière bij Manchester United, Vitesse en nu Boston USA. Na zijn voetbalcarrière heeft hij ervoor gekozen om een kledingmerk op te starten genaamd Ab lifestyle. Met zijn kleding markt heeft Alexander Büttner zijn merknaam kunnen plaatsen op verschillende producten, een van de populairste kleding items die Ab lifestyle verkoopt is dan ook de Ab lifestyle hoodie. Naast de truien zijn de petten van Ab lifestyle daarbij ook nog eens heel populair.

Voor wie is Ab lifestyle bedoeld?

Over het algemeen is Ab lifestyle in kledingmerk voor mensen die ongeveer tussen de 18 jaar en 35 jaar oud zijn. Het is een merk dat specifiek bedoeld is voor herenkleding, dat gezien wordt als trendy en tevens ook tijd meegaand. Over het algemeen is dit kledingmerk niet goedkoop maar bevindt zich liever In de middenklasse. Hierdoor wil Ab lifestyle er juist voor zorgen dat de kleding door Iedereen te kopen valt, maar tevens ook gemaakt is met echte kwaliteit en tevens ook op een duurzame manier. Hierdoor is bijvoorbeeld dan ook de Ab lifestyle hoodie juist heel erg populair.

Wat kost de kleding van Ab lifestyle ongeveer?

Ab lifestyle focust zich juist op de casual kleding markt, over het algemeen zal een t shirt van dit bedrijf dan ook rond de € 50 per stuk kosten gemiddeld. Een gemiddelde Ab lifestyle hoodie zal ongeveer rond de € 80 tot € 100 kosten, hoewel dit uiteraard niet goedkoop is kunnen wij wel met zekerheid zeggen dat hoodies kwalitatief goed in orde zijn. Of dit kledingmerk natuurlijk aantrekkelijk is voor jou, kun je zelf bepalen door middel van de producten op te zoeken en te kijken of het ook bij jouw stijl past.

https://konceptstore.nl/collections/ab-lifestyle