Het Thuisgevoel
Image default
Bedrijven

Badkamermeubels op maat van Teakea. Kies je eigen stijl en afmetingen!

Ben jij op zoek naar een unieke badkamer? Woonwinkel Teakea heeft een ruim aanbod aan houten badkamermeubelen uit eigen werkplaats. Je kunt bij deze gezellige woonwinkel uit Tolbert een ruim badkamer assortiment vinden met badkamermeubelen gemaakt van verschillende natuurlijke materialen zoals hout, keramiek, marmer en natuursteen. Alle houten meubelen zijn uiteraard behandeld met een transparante houtolie om vocht- en vet vlekken te voorkomen. Ook is Teakea gespecialiseerd in maatwerk en ontwerpen zij met veel liefde een uniek badkamermeubel op maat. In dit blog kun jij alvast een kijkje achter de schermen nemen!

 

De simpele en ruimtelijke badkamer

 Houdt je van simpel en veel ruimte? Dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor een wastafelblad op maat. Het spreekt natuurlijk voor zich dat je zelf de afmetingen en de dikte van het blad kan kiezen. Maar ook een simpel wastafelblad kun je nog extra personaliseren, bijvoorbeeld de kleur en de afwerking van het blad. En als kers op de taart, je kunt ook nog een stijlvolle kraan en een unieke waskom regelen bij Teakea!

Je kunt eigenlijk twee kanten op gaan: Strak en modern of ruw en robuust. Op de foto’s zijn twee verschillende bladen te zien, ieder met een unieke sfeer. Zo weinig verschil, maar toch z’n andere look! Licht en modern versus donker en stoer. Een ding is zeker: met een houten wastafelblad versterk je het gevoel van ‘de natuur in huis’. Prachtig toch?

 

De moderne Scandinavische badkamer

Houdt je van strak, licht en modern? Dan is een Scandinavische badkamerstijl wel wat voor jou. Comfort, licht en evenwicht staan voorop bij deze badkamerstijl. Badkamermeubelen hebben vaak een minimalistisch design en strakke lijnen. Lichte houtsoorten en lichte kleuren spelen ook een grote rol. Dit moderne badkamermeubel sluit bijvoorbeeld perfect aan op deze stijl door het strak en glad afgewerkte houten meubel en de witte waskom.

 

De natuurlijke en robuuste badkamer

Bij een natuurlijke badkamer staan de materialen hout en riviersteen voorop. Deze pure materialen brengen de natuur in huis. Badkamermeubelen met deze stijl hebben meestal een wat stoerdere en hippe uitstraling. Op de foto’s kun je zien dat een wastafel van donker hout samen met een grote rivierstenen waskom een robuuste look aan de badkamer geeft.

 

Wastafelzuilen met een Griekse stijl

Tot slot heeft Teakea een heel uniek badkamer item: Griekse wastafelzuilen! Deze sierlijke waszuilen zijn gemaakt van marmer en/of riviersteen en geven een luxe sfeer aan je badkamer. De waszuilen zouden ook prachtig staan in een spa. Dit zuil is vrijstaand en met een omringd houten wastafel verkrijgbaar.

Kortom, wil jij een uniek meubel dat perfect aansluit op jouw persoonlijke interieur wens? Dan is Teakea de plek voor jou! In de onlangs vernieuwde showroom van Teakea kun je veel badkamer inspiratie opdoen en je kunt ook even spieken in de werkplaats. De winkel is gelegen in het plaatsje Tolbert en is makkelijk te bereiken via de A7.