Het Thuisgevoel
Image default
Aanbiedingen

Sloepen voor de verhuur aan rivier De Vecht

Gaat u binnenkort een dagje weg met uw familie? Bent u op zoek naar een geschikt uitje, maar vindt u het lastig om een knoop door te hakken? Wellicht is het huren van een bootje een leuke activiteit om te ondernemen. Vaak is het geschikt voor allerlei verschillende leeftijden en ziet u als mooie bonus ook nog eens de prachtige Nederlandse natuur. Een absolute aanrader zijn de Loosdrechtse Plassen. Dit gebied tussen Utrecht en Amsterdam is fantastisch om vanaf het water te ontdekken. Er zijn diverse bootverhuren te vinden in deze omgeving. De Eerste Aanleg is daarbij een uitstekende keuze voor de verhuur van sloepen aan De Vecht.

Een boot huren voor een heerlijk dagje uit

De Eerste Aanleg ligt aan een prachtige jachthaven in Breukelen. Dit is een van de populairste watersportgebieden van de streek. U kunt een ruim assortiment aan bootjes huren, zodat u voor ieder soort gezelschap een geschikt vaartuig hebt. Zo kiest u onder andere uit een motorboot, kano, vissersboot, grote of kleine sloep. Het is ook mogelijk om met grote gezelschappen te varen bij dit bedrijf. Zo zijn er sloepen tot en met 35 personen te huren. Zo heeft u voor de gehele familie een comfortabele plek om de Loosdrechtse Plassen vanaf het water op eigen tempo te verkennen. Het is niet nodig om een vaarbewijs te hebben om sloepen voor de verhuur te gebruiken en De Vecht te ontdekken. Wel dient de bestuurder minimaal 21 jaar oud te zijn.

Ontdek de mogelijkheden bij dit bedrijf voor een fantastische boottocht

Voor de verhuur van sloepen voor een heerlijk dagje varen over De Vecht is De Eerste Aanleg een echte aanrader. Neem contact op met deze bootverhuurder en laat u verrassen door de mogelijkheden. De specialisten helpen u graag een geschikte boot te huren en helpen u zo om een fantastisch familie-uitje te organiseren. Ontdek daarom deze jachthaven in Breukelen en aanschouw de prachtige natuur van de Loosdrechtse Plassen aan het water.

https://eersteaanleg.nl/