Het Thuisgevoel
Image default
Bedrijven

De beste wijnkoelkasten

We genieten allemaal wel eens graag van een glaasje wijn. Maar niks is vervelender dan als de wijn lauw is. Als jij een mooie wijncollectie hebt, of misschien eigenaar bent van een café met een groot assortiment aan wijn. Dan is een wijnkoelkast iets voor jou. Er zijn zo veel wijnkoelkasten op de markt dat het nogal een uitdaging is om de perfecte wijnkoelkast uit te kiezen.

Hoe kies je een wijnkoelkast

Wijnkoelkasten zijn er in verschillende vormen en maten. Hoe kies je nu de beste wijnkoelkast die bij jou past. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen tussen een inbouw, een vrijstaande of een geïntegreerde wijnkoelkast. Wijnkoelkasten die naadloos in de keuken zijn verwerkt zijn inbouw koelkasten, het voordeel hiervan is dat het er strak en mooi uitziet. Dit is dus een mooie optie voor in een keuken thuis. In een café kun je ook wijnkoelkasten inbouwen, maar een vrijstaande is dan eventueel een betere keuze. Een vrijstaande koelkast kun je makkelijker verplaatsen en het is dus minder werk als deze wordt vervangen of de indeling van de keuken wordt veranderd. Tot slot heb je nog de geïntegreerde wijnkoelkasten. Een geïntegreerde wijnkoelkast is een koelkast die je kunt integreren in je keukenkastje. Dit is vooral handig als je de luxe van een wijnkoelkast wilt, maar niet heel veel plek nodig hebt om wijn op te slaan.

Hoeveel kost een wijnkoelkast

Een wijnkoelkast kun je zo duur maken als je wilt. Hoeveel het precies kost hangt ook af van de koelkast die je kiest. Niet alleen de grootte is hier van belang, Er komen namelijk ook kosten kijken bij de inbouw van een koelkast. Een wijnkoelkast die nauwelijks geluid maakt is ook weer duurder dan een wijnkoelkast die wel geluid produceert. En dan nog het stroomverbruik. Hoe meer warmte weg kan bij de koelkast hoe minder stroom hij hoeft te gebruiken om alles koel te houden. Hoe meer de koelkast vrij staat hoe minder stroom het dus kost. Hou daar rekening mee als jij jouw wijnkoelkast gaat uitzoeken.

https://www.wineandbarrels.nl/shop/2-wijnkoelkasten/

Gerelateerde artikelen

Wat je wilt weten over vlaggenmast wimpels.

De perfecte match wordt gevonden door het uitzendbureau in Deurne

Design meubelen kopen voor bij je thuis