Het Thuisgevoel
Image default
Bedrijven

De Dyson handdrogers

Dyson heeft haar hoofdkantoor staan in Singapore. Het bedrijf maakt verschillende producten. Denk bijvoorbeeld maar eens aan de stofzuigers, haardrogers ventilatoren. Het bedrijf begon in 1991. Dit gebeurde in navolging van een uitvinding van Dyson. Hij bedacht namelijk de zakloze stofzuiger. Met de verkoop van dus onder andere deze uitvinding en nog wat andere producten zou Dyson inmiddels zo’n vijf miljard euro mee verdient hebben. Dyson heeft zoveel geld omdat hij zelf 100% eigenaar is van het bedrijf. Naast de bekende producten van Dyson zijn er ook een aantal wat onbekendere producten. Denk bijvoorbeeld maar eens aan handdrogers die bij veel bedrijven en openbare gebouwen hangen. Dit is het type handdroger waar je de handen meestal in moet steken om deze vervolgens te laten drogen. Een nieuw type handdroger is zelf ingebouwd in een kraan. Dit zorgt ervoor dat mensen hun handen kunnen wassen en tegelijkertijd ook kunnen drogen.

De verschillende soorten handdrogers

Deze droogoplossingen zijn ideaal voor bedrijven en organisaties. Dit heeft er mee te maken dat in deze bedrijven handen worden gewassen en gedroogd op grote schaal. Dit betekent dat er dus ook in grotere oplossingen gedacht moet worden. Door papier en handdoeken te besparen zorgen de handdrogers van Dyson er bovendien voor dat het milieu gespaard wordt. Er zijn vier verschillende soorten handdrogers. Als eerste is er dus de Wash en dry versie waarbij hand kunnen worden gewassen en gedroogd vanuit één onderdeel. Daarnaast geeft het ook de Dyson Airblade. Dit type droogunit is gericht op de schaalbaarheid maar is onafhankelijk van de waterkraan te monteren aan de muur. Een derde optie is de Airblade V. Dit model is er opgericht om handen te drogen vanuit een V ontwerp. Dit model is erop gericht om de kosten zo laag mogelijk te houden. Het laatste model van de handdrogers is het bekendste model voor veel mensen. Dit is de Dyson Airblade db. Dit model staat bij veel mensen bekent om het feit dat de handen hier in de droger geplaatst moeten worden. Dit is een geheel nieuw concept.

De aankoop

Voor bedrijven kan het dus interessant zijn om te kiezen voor een handdroger van Dyson. Vanwege de slimme technologie en gemakkelijke oplossingen. Om een goed beeld te krijgen van de prijzen en de mogelijkheden is het een goed idee om contact op te nemen met de Dyson klantenservice. Eventuele vragen met betrekking tot de technische details kunnen hier ook gesteld worden.

Dyson

https://web-wings.nl