Het Thuisgevoel
Image default
Bedrijven

De laatste trends op het gebied van van deurbeslag

Het is iets waar je misschien niet altijd direct aan denkt, maar op het gebied van deurbeslag zijn er tegenwoordig tal van trends die een erg grote rol spelen op het gebied van interieur. En dat is natuurlijk ook helemaal niet zo gek, want een mooie deurklink kan voor een erg groot deel de sfeer en de uitstraling bij jou in de ruimte in huis bepalen. Redenen genoeg dus om een keer goed te kijken naar het design dat je op dit moment hebt bij jou in huis. In dit artikel lees je wat de grootste trends zijn op het gebied van deurbeslag van dit moment.

Kies voor deurbeslag in een natuurlijke houtlook

Het deurbeslag in een natuurlijke houtlook is een van de trends die op dit moment het snelste op aan het komen is. Het kan in het begin misschien even wennen zijn, maar veel trend analisten voorspellen dat deze kleur in de toekomst onwijs gewild gaat zijn. Hierdoor past een deurklink perfect binnen zowel een Scandinavische stijl, een moderne stijl en zelfs een fraaie klassieke stijl. Zorg er echter wel altijd voor dat je het design van de deur neutraal en erg rustig houdt, zodat de volledige focus op de mooie deurklink kan worden gelegd.

Deurbeslag in staal

Het populaire deurbeslag in het staal is nog steeds een van de grootste trends van dit moment. Veel mensen passen een deurklink in dit soort materiaal toe binnen een stoere en industriële woonstijl. Je herkent dit design meestal aan een strakke en minimalistische vorm en de gepoedercoate zwarte kleur. Een deurklink in dit ontwerp is uitstekend te combineren met zowel witte deuren als zwarte deuren in het hout of staal.

Modernen minimalistisch deurbeslag in een koperkleur

Ten slotte hebben we ook nog modernen minimalistisch deurbeslag in een koperkleur. Dit ontwerp wordt echter niet heel vaak gekozen, mede door de gewaarde kleur dat net even een tikkeltje anders is. Echter kan deze kleur onwijs mooi tot zijn recht komen als je je interieur ook meteen een update gaat geven. Kies bijvoorbeeld voor een kraan in koperkleur of zet leuke kopjes neer in een koperkleur. Op deze manier laat de je accentkleur op meerdere plekken in huis terugkomen, wat weer zorgt voor een perfecte balans en erg veel rust in huis.

Bron: Weijntjes.nl