Het Thuisgevoel
Image default
Bedrijven

Een tv huren voor jouw gelegenheid

Je wilt een tv huren, omdat je een presentatie hebt of een beurs of misschien wel omdat je voetbal gaat kijken. Vaak wil je dan dat je bezoekers een PowerPoint zien of dat ze naar een video kijken. Je wilt in ieder geval dat alles op je scherm goed zichtbaar is voor iedereen. Je kunt er daarnaast ook voor kiezen om een reclame te laten zien op de tv om de bezoekers zo onbewust te beïnvloeden. Dit kan op een tv, maar ook net zo goed op twee. Dan kun je een set huren. Wat handig is, is dat een gehuurde tv altijd wordt geleverd met een statief en een beugel. Je kunt dan zelf bepalen of je de tv wilt neerzetten of toch liever wilt ophangen.

 

Welk formaat huren

Een tv huren hangt af van jouw wensen. Wat wil je laten zien en aan hoeveel mensen? Als je met ongeveer twintig mensen naar de tv moet kijken kun je prima een 46 inch tv huren. Als je een PowerPoint presentatie moet tonen aan een grote groep mensen en de presentatie is klein moet je een groter scherm hebben. Je hebt dan minimaal 60 inch nodig of misschien zelfs wel 82 inch. Maar welk formaat huur je nu voor wat? Dat hebben we hier voor je op een rijtje gezet.

–          Een 46 inch tv scherm is net iets groter dan je thuis hebt staan. Deze gebruik je als je met ongeveer twintig mensen naar de tv moet kijken. Tevens is dit scherm geschikt om in een kleine beursstand te zetten.

–          Een 60 inch tv scherm is een erg grote tv. Deze tv gebruik je als je met ongeveer vijftig mensen naar de tv moet kijken. Tevens is dit scherm geschikt om in een middelgrote beursstand te zetten.

–          Een 82 inch tv scherm is een nog grotere tv dan de 60 inch. Deze tv is bijna even groot als een klein projectiescherm. Je gebruikt deze tv als je met ongeveer tachtig tot honderd personen naar de tv moet kijken.

 

Meerdere tv’s huren

Je kunt er ook voor kiezen om meerdere tv’s te huren. Een tv huren is dus maar geschikt voor maximaal honderd personen, terwijl je met meerdere tv’s zeker met het dubbele aantal personen kunt kijken. Het voordeel van meerdere tv’s huren is dat je de schermen kunt verdelen over een zaal. Zo hebben kijkers altijd een goed beeld. Je kunt een tv huren bij bijvoorbeeld lichtgeluidhuren.nl.

https://lichtgeluidhuren.nl/video-huren/tv-huren/