Het Thuisgevoel
Image default
Bedrijven

Wil jij ook een onderhoudsvrije badkamer?

Aangezien de meesten van ons een druk leven leiden, moet elke stijlvolle functie die je aan je badkamer toevoegt, even praktisch zijn. Een glazen douchewand voegt niet alleen een vleugje stedelijke glamour toe aan je badkamer, maar vereist ook weinig tot geen onderhoud. Na installatie kun je genieten van de luxe die het toevoegt zonder dat je na hoeft te denken over het onderhoud. Omdat het glas dat voor deze behuizingen wordt gebruikt gehard is, zijn de douchewanden bestand tegen krassen of scheuren.

Een douchewand van glas heeft een beschermende coating voor nog een nog eenvoudiger onderhoud

Veel douchewanden hebben ook de mogelijkheid om een extra beschermende coating aan te brengen. Hierdoor voorkom je zeep- en watervlekken na het douchen. Hiermee ziet een douchewand glas er altijd als nieuw uit en wordt douchen iedere keer weer een feestje! De waterdichte eigenschap van glazen douchewanden draagt niet alleen bij aan de esthetische aantrekkingskracht van je badkamer, ze zijn ook een zeer belangrijke veiligheidsvoorziening.

Per ongeluk vallen als gevolg van natte vloeren komt vrij vaak voor, vooral in huizen met jonge kinderen en ouderen. Door je badkamer volledig droog te houden, kan een glazen douchewand veel van deze ongelukken helpen voorkomen. Het geharde glas voorkomt dat ze in scherpe stukken uiteenvallen en mogelijk ernstig letsel veroorzaken.

Spiegels op maat maken het interieur van je badkamer compleet

Veel mensen gaan als eerste op zoek naar een nieuwe douchewand, een design radiator of een mooi meubel met bijpassende waskom. Maar een kwalitatief goede spiegel is minstens zo belangrijk. Spiegels op maat maken het interieur van je badkamer namelijk helemaal compleet en laten de ruimte optisch groter lijken. Vierkant, rond, ovaal, groot of klein, het is allemaal mogelijk als je voor maatwerk gaat.